Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Skacok!

    Szóval figyelek ám, mentek a privátok ezerrel, illetve beszéltem a moderátorokkal is a felvetett ötletek miatt. Annyit kérnék, hogy bármennyire is kicsit talán erősen kezdett FehérHolló kolléga a topikban, maradjunk kulturált mederben a beszélgetéssel és tartsuk be a Ph! alapelveit. Én nem hiszem, hogy a külsősökkel bunkó vagy kirekesztő módon bánna a csapat, hacsak nem ad rá erős okot valaki.

    Lényeg a lényeg: a felvetés alapvetően jogos volt, mivel van klánok, ligák rész, ahol direkt erre ad felületet a Ph!, hogy a belső ügyeket lehessen megbeszélni. Azonban, mint a példa is mutatta a kezdeti nagy tömeg már nincsen meg és így is eléggé szét van morzsolva a közösség, hiszem van PC és konzol topik, van GTA V Offtopik (elhalt), Milyen vasat a GTA V alá (valaki mindig megtalálja, de alapvetően nem pörög már), ott van a Syd féle lokál topik. A nagy forgalommal járó dolgokat, mint a szépségverseny és a time trial már kiszerveztük a topikból, hogy ne legyen zavaró a betévedőknek, ezért én úgy ítélem meg, hogy nincs szükség még egy 6. topik nyitására.

    Miért? Részben azért, mert szerintem oltári kavarodás lenne abból, hogy ki hova írt, mert van, hogy egy képekkel illusztrált sztori ide kerül vagy a képes topikba, de ha meg crew-t érint, akkor meg oda és akkor végül az lesz, hogy mi hol is van? Részben azért, mert szétmorzsolná a közösséget a sok topik, részben pedig azért, mert ha a tényleges jelentkezéseket nézzük, akkor az emberenként maximum 1-2 hozzászólás (jelentkezés > elolvastad? > Igen > felvéve) jelent, amit akár megtoldhatok azzal, hogy offba teszem, ha lezárult a felvételi. Amit lehet, hogy egy kicsit rövidebbre kell majd fogni a jövőben az a sokak által "lelkizésnek" vagy sírásnak titulált dolgok, amik a crew-t érintik. Ez egyébként nem választható el szigorúan a játéktól, hiszen a legtöbb történés, esemény, amiről szó van bár "Ph sessionben" történik, mégis a játék része, azt mindenki ismeri és átéli, így még csak nem is off az én értelmezésemben.

    Lezárásként ide tenném emlékeztetőként azt, amit korábban kiemeltek a nagybetűsök is: A GTA Online egy sandbox játék, mindenki úgy játszik, ahogy neki tetszik. A Ph! crew viszont egy zárt közösség a játékon belül, saját szabályokkal. Akinek nem tetszik, annak nem kell benne lennie, ahogy a Ph-s public sessionben sem. Kritizálni viszont nem kell ezért őket, mert inkább PvE beállítottságúak, aki agresszívebben akar játszani, az rengeteg egyéb sessiont és játékmódot talál magának.

    Köszönöm a figyelmet.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák