Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • simon105

    tag

    Volna egy saját készítésű összeesküvés-elméletem (persze nem gondolom egészen komolyan):
    Tegnap nyitottam egy nem túl összeszedetten megfogalmazott ticketet (olyat, amilyet én képes vagyok), és ez jött rá válaszul:
    There may have been a brief period while the system processed your (suspension or ban) that you may have been able to play. The (suspension or ban) on your account remains valid and will expire in about 23 days.
    Érdemes ezt összevetni ДарСтав beszélgetésének 29. sorával. Sőt, újra átolvasva az egészet, mindegyik válasz copy/paste szagú.
    Nem lehet, hogy (mindegyik összeesküvés-elméletben szerepelnie kell ennek a kérdésnek) teljesen automatizálták a supportot és rajtunk tesztelik, hogy átcsusszannak-e a 'nem csináltam semmit, vedd le a bant' típusú kérdések a rendszerükön? Biztos ezek irritálták őket a legjobban, csak nem volt elég belőlük a teszthez, ezért csináltak maguknak újabb tesztalanyokat.
    (Ha eddig is köztudott volt, hogy botokkal kommunikálunk, vagy ha élő emberek eddig is csak másol/beilleszt válaszokat adtak, arról nem szeretnék tudni, én mostantól ebben hiszek és kész :DDD .)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák