Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    válasz Kiskokó #40214 üzenetére

    Titan Of a Jobot mi is letoltuk ketten iceq-val, és kb 12k-t meg 2500rp-t adott. Szerintem ezt egyszerűen nem éri meg erőltetni.

    Ehhez képest a Chop Chop nevűvel kerestünk 18500-at fejenként, meg vagy 4500 RP-t. Ennek a missziónak az elejét meg lehet kurumából csinálni, a második fele meg buzzardos lövöldözés, szal költeni se kell ammora.

    Úgy hogy igazából egyikben sem húztuk az időt.

    Egy harmadik aminek most meg nem mondom a nevét, amikor merryweatheresek vannak egy raktár tetején, na az viszont relative nehéz is, és költeni is kell rá, mert érdemes megszórni az ellent rendesen robbanóanyaggal, és a tetőre nemigen lehet a kurumát feljuttatni :) Fel kell menni a létrán a tetőre, ahol alig van cover, és vagy 40 katona... engem le is lőttek kb egyből a heavy armor ellenére. Szal armorból is kell venni hozzá. Ezeket is érdemes kalkulálni, mikor arról van szó, hogy megéri-e egy contact missiont tolni.

    Van az a mission amikor a sivatagból a motoros bandától kell ellopni egy kamiont, levinni a tengerpartra, majd ott még meg is védeni egy hullám motoros ellen. Na azon elég sokat szoptam egyedül. Az eleje még hagyján, mert kurumából kipucolod az egész bázist, és viszed a kamiont. De útköben jön vagy 30 motoros még, és az út is kanyargós szar a kamionnak. És mikor leérsz a célhoz, ott le kell rakni a kamiont, és gyakorlatilag nincs rendes fedezés. Jön vagy további 20 motoros, és assault géppityuval tök messziről kiszedik a heavy armort, másodikra meg meg is haltál. Ott elköltöttem vagy 8000 dollárt mire meglett, proxymine, armor, ammo, stb, és a végén adott 11500-at, pedig időben is jó hosszú volt...

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák