Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nandi88

    junior tag

    válasz Peace #1772 üzenetére

    Persze most nem azért mondtam, csak számomra, akkor tetszik meg egy játék, ha teljes egészében oda tudok koncetrálni. Én pl, akkor kezdtem, amikor haver rávett arra, hogy kezdjek trónok harcát nézni... Hát kurva jó volt játszottam, közben meg trónok harcát is szerettem volna nézni.

    Inkább arra értettem amit mondtál, hogy te is vacilálsz elkezded nem, mert van másik 8 játék, amit kiakarsz próbálni, ehhez meg kell idő, ami nem biztos, hogy belefektetsz, ha meg nem úgy rakod bele és kari elvérzik, akkor megint esik motivációd vagy ezt túl gondolva nem is akarod elkezdeni úgy.

    Vagy van még az az opció vársz 1 - 2 hetet és kiraknak egy csomó buildet a builderek és lekopizod.

    (#1773) VWendigo http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=81728

    Válogass kb 15 theory crafted build van az oppressor alatt. x1x1x1x2, Saw, thejabrixone buildjeik jók és crucira is életképesek lesznek szerintem persze ez még tesztelni fogják, ahogy én is, de velük nem nyúlsz mellé.

    (#1771) jambiyya Van pirora build, de nem mortar trapes arra másik mastery jobb. (Én is raktam össze egyet, meg más is) Egyelőre 1 builderrel beszéltem, aki hasonlót rakott össze csak még kicsit régebben és kb tudtam meg ő is, hogy demo milyen lesz, így nem amellett döntöttem, mert nincs kedvem kínlodni vele. Meg kínlodtma vele elegett. Sajnos jelenleg a demolist leggyengébb class, főképp, hogy nincs is exlusive skillje.

    Ha gondolod linkelem az enyém vagy más piro buildjét, de régebbi FG nem tudom mennyire fog bele nyúlni a demoba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák