-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Használom a funkciót, miszerint indítás után a legutoljára megnyitott lapokat ismételten betöltse.
A gondom az, hogy újabban indulás után megnyit egy-két olyan lapot is, melyeket valóban az utolsó munkamenetben használtam, azonban még akkor bezártam. Azaz hiába állítom le a Chrome-t pl. három nyitott lappal, a következő indulásnál pl. hetet tölt be, köztük négy olyat, melyet még anno bezártam.
Találkozott már valaki hasonló hibával/jelenséggel? Már eltávolítottam az összes kiegészítőt, de még mindig fennáll a hiba (a Feleségemnél is, aki szintén használja a Chrome-t, a saját profiljával). Mindkettőnknél egyszerre jelentkezett a hiba.
Előre is köszi,
Péter -
Peterhappy
őstag
Szia,
végigpróbálgattam mindent és gyanítom, hogy a "Lapok/ablakok gyors bezárása" flag volt a gyanús. Kikapcsoltam, most első nekifutásra jónak tűnik minden.
A múltkor próbálgattam vagy fél tucat különböző dolgot (1-click, Great suspender, ez a beállítást stb), akkor lőttem ezt így be. Még párszor újraindítom, de tartok tőle, ez volt a gond - amit sajnálok, mert látványosan gyorsabb volt így a Chrome :-(
Köszi
Péter -
Peterhappy
őstag
Kikapcsoltam a "Lapok/ablakok gyors bezárása" bekapcsoltam helyette a "A szoftveres renderelési lista felülírása" funkciót, akkor is csinálta. Ha egyik sincs bekapcsolva, normálisan működik (kb. 2 perc és 5 újraindítás tapasztalata alapján).
Viszont jóval lassabb is lett a böngésző...
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Azt szeretném megkérdezni, van-e lehetőség arra, hogy a tabok neve ne látszódjon, csak az ikonok. Sem beállításoknál, sem flags-ben nem találtam erre megoldást, de hátha csak én bénázok
+1 kérdés: "Mezei" felhasználóként van értelme a Béta verziót használni, vagy jó nekem a classic?
-
Peterhappy
őstag
Koszonom a valaszt, ezt tudom
Bocsanat, bovebben leirom a problemat.Pin eseteben valtozik a lap helyzete, behajitja balra, a tobbi rogzitett lap melle, raadadul akkor a group is "szetesik".
Ez ezert nem jo megoldas - sajnos.
Igy most van par rogzitett oldal, melos group, privat group1, privat group2, de a pin kiherelne az egeszet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest