- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Projektor topic
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Apukámnak van egy Dell M5040-es laptopja Windows 8.1 Professionallal.
A Chrome böngészőt használva sokszor elöjön a Manóba hiba. Nekem egy Asus X550C laptopom van ugyan azzal a Windowssal és max ha 1 hónapban egyszer van ilyen gondom. Nekem a router egy fél métere van a laptopomtól. Be van kapcsolva mind két gépen az automatikus frissít és a routeren is pár napja csináltam firmware frissítést.
Szerintetek miket kéne megpróbálnom?
Köszönöm!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
TCSZ
senior tag
Mint kiderült más bajok is vannak. Mert a laptomba raktam közvetlenül a szolgáltató net kábeljét és 2,5 óra folyamatos netezés alatt semmi gond nem volt.
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Apukának win 10 van. És nála is előjött, hogy a címsáv sötét szürke lett. És tőlem várja a megoldást. Van valami fejlemény az ügyben? Hogy tudnám fehérre víssza állítani?
Köszönöm!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC játékok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest