- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz Gorneck #17070 üzenetére
CPU terhelés 0 - 7% között ingadozik. De már vagy 1,5 órája nem produkált felpörgetést.
Azóta futtattam egy óra prime-ot, de semmi. Már tegnap este óta default biossal megy a gép. Az volt a furcsa h akkor is csinálta. Most vmiért nem.A hűtő hangja nem igazán érdekelne, csak az hogy néha nem töltődnek be a minialkalmazások (nem tudom h köze van e a jelenséghez). Ergo nem működik tökéletesen, úgy ahogy kéne. Érdekesség h ez csak azóta van , mióta új 500as vinyó és xp-től különböző oprendszer van fent.
Amíg nem hibázik ebben a helyzetben (default bios) addig nem teszem vissza a cpu-t 3,6GHz-re. Marad minden alapon. Csak így a bios alapból 1.2V volt körül ad a CPU-nak... + a RAMOK is csak 800on mennek. De mind1, ha nem hibázik.
A CPUID HWmonitor nem tudom h 64bites oprendszerhez jó e ,előtte ezt használtam.
Most töltöttem le egy 1.1564bit-et innen.
Érdekes, hogy a bal oldali 32bites nem látja jól a 12V-ot. míg a jobb oldali 64bites már helyes értékeket ír.Minden esetre felteszek az 1TBos egy xp-t, feltelepítem a játékot, és azon is kipróbálom.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen notebookot vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EA Sports WRC '23
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest