Új hozzászólás Aktív témák

• boogie84

veterán

válasz Gorneck #17070 üzenetére

CPU terhelés 0 - 7% között ingadozik. De már vagy 1,5 órája nem produkált felpörgetést.
    Azóta futtattam egy óra prime-ot, de semmi. Már tegnap este óta default biossal megy a gép. Az volt a furcsa h akkor is csinálta. Most vmiért nem.

A hűtő hangja nem igazán érdekelne, csak az hogy néha nem töltődnek be a minialkalmazások (nem tudom h köze van e a jelenséghez). Ergo nem működik tökéletesen, úgy ahogy kéne. Érdekesség h ez csak azóta van , mióta új 500as vinyó és xp-től különböző oprendszer van fent.

Amíg nem hibázik ebben a helyzetben (default bios) addig nem teszem vissza a cpu-t 3,6GHz-re. Marad minden alapon. Csak így a bios alapból 1.2V volt körül ad a CPU-nak... + a RAMOK is csak 800on mennek. De mind1, ha nem hibázik.

A CPUID HWmonitor nem tudom h 64bites oprendszerhez jó e ,előtte ezt használtam.
    Most töltöttem le egy 1.1564bit-et innen.
    Érdekes, hogy a bal oldali 32bites nem látja jól a 12V-ot. míg a jobb oldali 64bites már helyes értékeket ír.

Minden esetre felteszek az 1TBos egy xp-t, feltelepítem a játékot, és azon is kipróbálom.

A sütiknek is szükségük van szeretetre.

Új hozzászólás Aktív témák