- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLiNk3r
senior tag
válasz Sárpac #12751 üzenetére
Egy külső HDD-t csatlakoztatnék e-SATA kábellel a laphoz (WD MyBook Home), neki saját tápja van - már ha erre gondolsz.
-
Str8 sk8r
őstag
...ugye ez a lap ide tartozik? ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Str8 sk8r
őstag
válasz Gorneck #12757 üzenetére
...nagyszarŰ... ...tudnátok egy álltalános ismertetőt linkelni nekem róla, illetve a jellemzőit leírni? ...itt arra gondolok, hogy pl tuningba milyen, melegedik, stabilitása, milyen extrákat tud a többihez képest, illetve a bios hol tart egy P4 S478-ashoz(azokat kívülről ismerem) képest...
-
Laraxior
titán
válasz Str8 sk8r #12758 üzenetére
kereső...és Gorni oldala... esetleg google
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Erdei88
veterán
Sziasztok! Kérdésem a következő lenne GIGABYTE GA-EP45-UD3P vagy GIGABYTE GA-EP45-UD3R? Az ATI Crossfire-on kívül van valami különbség? Szerintetek melyik a jobb?
-
blancpain
csendes tag
Köszönöm a segítségeket!
Arra jutottam, hogy úgy fut a játék ha lejjebb veszem a GPU és a vidmem órajelét. 400mhz GPU + 700 mhz mem-nél nem fagyott de néha frameket kihagy a játékfutás során. Nem tudom nem e framedrop-nak hívják. Nem tudom mitől lehet ez. Felhúzzák gyárilag a karit csak az éppenséggel nem bírja? Lehet hogy "csak" directx 10 alatt csinálja, de valahogy nem megnyugtató. Szerintem elképzelhető hogy a xx70 ATI kártyáknál ez előfordul néha, mivel tuningolt verziók, csak éppen a proci nem minden játéknál, vagy beállításnál bírja.
Hát nem örülök, bár nem elsődlegesen játékra lesz, de lehet hogy garanciális cserére kerül.
Köszönöm még egyszer. Azért a memót megemeltem 1,9v-ra 5-5-5-15 mellett.
-
-bh-
aktív tag
válasz blancpain #12764 üzenetére
Advenced Clock Controll-ban 800/900/0/0 legyen beállítva (ha még nincs...) - úgy normálisan kéne mennie a kártyának. Esetleg a PCI-Express Drive Stregth-et 1000-re is felveheted - mivel "tuningolt" verzió, és kellhet neki a kakaó.
"Boldogok a trollok, mert övék a világ hálója."
-
NFree
addikt
Srácok valaki mondjon már vaslamit, mert nekem Gorneck oldala nem úgy jön ahogy eddig, egy csomó írás még hiányzik+az ud-s lapok is eltüntek
Vagy ne essek kétségbe átalakítás folyik, hétvégén megyek haza akkorra kellene nagyon a puska-bh-
upsz bocsika nem neked akartam csak félre klickoltam[ Szerkesztve ]
vga
-
Str8 sk8r
őstag
...azt hallottam, hogy a lap tuning-opciói között valósággal el lehet tévedni, ezért elég nehézkes a maximumot kihajtani a rendszerből...valóban? ...
-
NFree
addikt
válasz Gorneck #12769 üzenetére
Hát nem nagyon de remélem akkor helyre áll majd a rend
Sárpac (#12770)
Tudom, hogy sok múlik rajtuk de nem árt azért, ha ott van az ember előtt a komplett puska segítségnek, Pláne , hogy kb 8 órát foglakoztam eddig a gigával , előtte meg még nem volt ilyen lapom[ Szerkesztve ]
vga
-
Sárpac
nagyúr
Nah fent van az új F8-as bios első meglátásra +3-4C-t ad idle a maghőfokra.
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Laraxior
titán
kicsit makrancoskodik az alaplapom az új gazdinál hát igen... vad ló...be kell törni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Sárpac
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz Sárpac #12781 üzenetére
nekem aztán mondhatod már
-
Laraxior
titán
válasz Sárpac #12785 üzenetére
mch ref?
-
Laraxior
titán
válasz Sárpac #12787 üzenetére
nem feltétlen a 0.72-0.74 között lesz a jó...nekem 0.79V kellett
-
Laraxior
titán
válasz Sárpac #12789 üzenetére
én próbálkoznék mondjuk 1.4VTT-vel...1.4V MCHval ICH-knak +1 lépcső.... aztán marad akkor az mch a többi normalon
-
Laraxior
titán
válasz Sárpac #12791 üzenetére
mondom a beállitást ezt próbáld ki...ez 24/7-es feszek vége..ebből majd mész lejjebb...nálam ezekkel a beállitásokkal ment 520+ FSB-t
CPU Vcore: ezt te tudod mennyi
CPU Termination:1.4V
CPU PLL: Normal
CPU Reference: 0.886V
MCH Core: 1.4V
MCH Reference:0.926V
MCH/DRAM Reference: normal
ICH I/O: 1.57V
ICH Core: 1.2v
DRAM Voltage: ez te tudod hogy mennyi
DRAM Termination: normalamit kihagytam az mind normal.
MCh Latch:333
standard
1:1-ben próbálkozz először, 5-5-5-15el.
loadline on.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Sárpac #12794 üzenetére
520+? hát.. én léggel nem kisérleteznék..eléggé leszippantja az MCh-t ...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Sárpac #12797 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest