Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz Findzs #1702 üzenetére

    Ha tudod, hogy légárammal hűteni kell az északi hidat (nem a chipsetet), ezt még meg is valósítottad anno, kijelentetted, hogy megszűnt a hiba, akkor miért írtál most, hogy stabilabb a gép, hogyha már eddig is stabil volt?

    Nem érzem a hozzászólásom modorát lekezelőnek, mert semmi személyes vélemény nem hangzott el benne, kizárólag objektív tények közlése, és tanácsok. Lekezelő hangnemről személyes faktorok bevonása nélkül nem beszélhetünk. Okoskodásnak pedig főként nem, mert hisz, mint linkelted, pontosan azt csináltad, amit írtam, azaz bizonyítani tudod, te magad, hogy működik a megoldás. Akkor miért is okoskodás? Véleményem szerint egymást erősíti a két információ (a Tiéd és az enyém). Olyat sem láttam még, hogy valaki megsértődjön, amikor igaza van.

    "egyébként se neked írtam nem is tudom minek válaszoltál" --->> (#1700) Findzs válasza 04ahgy (#1699) üzenetére. :U

    (#1703) - = Zk = -: így igaz, nincs is mit ragozni a kérdésen, meg már személyesen is beszéltünk erről (igaz jó régen volt. :DDD). A szilícium alapú félvezetők ellensége a tranzisztor 1947-ben történt feltalálása óta az emelkedő hőmérséklet. A fizikát akármilyen modern gyártástechnológiával sem lehet kiiktatni. Ha elvezeted a hőt, az alkatrész meghálálja. :K

    HGYu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák