Aktív témák
-
Tsaby77
csendes tag
Szia!
Örömmel látom, hogy indítottatok itt fórumot, és nem igazán örülök, hogy rá "kellett" keresnem.
A gondom a következő. Már több mint 7 éve gond nélkül használtam az SW-3600 5.1-es hangfalszettem. A hétvégén festettem a szobám, és szétszedtem a hangfal csatlakozást a hátsó kicsi szateliteknél. A gond az volt, hogy az egyikbe elfelejtettem visszadugni a kábelt, és így "fél" hátsórésszel "4.1"-ben ment egy egész napot (másik helységben festettem, így nem vettem észre a különbséget....
Na hosszú felvezetés után a lényeg, hogy azóta a kicsi szatelit nem szól (amelyik nem volt rádugva), csak csendesen, és folyamatosan búg. A másik négy, és a mély szépen üzemel, de az nem... A hangfal jó, mert bedugtam másik helyre, és ott működött szépen.
Gondolom az egyenetlen terhelés miatt szépen hazavághattam egy IC-t..
Érdekelne a kb javítási költség. Ha kell szétkapom, és csinálok képet (ha látható az eredmény.... .AMD A64 3000+, Asus GF7600 GT, Abit KN9 Ultra, Kingmax Mars 2GB DDR2 800MHz
-
Tsaby77
csendes tag
Szia!
Na csak nem tudtam megállni, és szétkaptam.
Nem találtam púpos kondit, vagy eldurrant ellenállást (bár csak az egyik panelt szedtem ki, azt amelyik a tápcsatlakozótól "messzebb" van), és kicsit nehézkes volt a szemrevételezés. .
Egyetlen gyanús dolog volt, valami fehér krémszerű (hasonló mint a szilikonzsír) anyag, de nem tudom honnan jöhetett. Csináltam képeket, belinkelem, esetleg segít...
Ez a tápcsatlakozó "fölött" levő nyák alsó részéről készült
Még egy kérdésem lenne. Az ugye egyértelmű, hogy a két kicsi szatelitet lekötöm, és nem használom csak "3.1"-es hangfalként. Gondolom legalábbis nem kéne erőltetnem egy szatelittel (a másik búgása eléggé kellemetlen . Vagy állítsam be a javításig sztereó szettnek, és ne erőltessem sem a centert, sem a subot (bár ez szerintem nem jelenthet gondot, talán ennyire nincsen összehozva/kötve a rendszer..... Elszoktam az évek alatt a sztereótól....[ Szerkesztve ]
AMD A64 3000+, Asus GF7600 GT, Abit KN9 Ultra, Kingmax Mars 2GB DDR2 800MHz
Aktív témák
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen monitort vegyek?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest