Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    válasz stranger28 #15762 üzenetére

    Szinten nem kotekedes kepp de en meg az alszent kepmutatast nem szeretem. :) Veszek eredeti jatekot, nem a fillereskedesrol van szo. Meg sem emlitettem, hogy nem eredeti a peldanyom sem itt sem ott... Csak tisztan virit hogy abbol ha valaki update-ek utan erdeklodik rogton lenezik es ettol rosszul vagyok es baromi nagy kepmutatasnak tartom! Nyugodtan lehetett volna valaszolni mivel siman technikai jellegu is lehetne a kerdesem. Es megegyszer hangsulyozom mostanaig nem tudod meg Te sem, hogy milyen peldanyom van! ;) Honnan tudjatok, hogy nem pl. elore akarom letolteni a patcheket hogy egy friss rendszertelepites utan ne azzal kelljen vacakolni? Errol ennyit...

    Mindettol eltekintve valoban nincs eredeti peldanyom mert egyszeruen nem jatszottam soha BF jatekokkal es abszolut nem erzem az "en sorozatomnak" ezert nem is vettem meg meg eddig. De ezt sehol nem hangsulyoztam sot meg utalni sem utaltam ra! Vagy ezentul en is ignoraljak minden "ujonc" rpg-st akinek fogalma sincs a TES-rol de infot kert a frissitesekrol a topicban...? Ugyan mar... Tudjuk jol mindketten mirol szol ez kar is ezen "vitatkozni". Az aki engem "lenez" a warez miatt a BF topicban eppen szedi le a Skyrimet es erdekldoik felole egy masik topicban... Sarkitott pelda de kb igy megy ez ma. Valaki vesz egy eredeti jatekot es utana azt hiszi o szopta hegyesre a piramist. :)

    Felre ne erts veletlen sem a kedves BF topic lakoit szeretnem bantani! Ez a tipikus akinek nem inge ne vegye magara dolog. Nagyon sokszor talalkoztam mar ezzel a forumon ezert irtam most le a velemenyem a dologrol.

    Edit: A comment ujboli elolvasasa utan kisse szemelyesnek tunt ezert szeretnem meg egyszer kihangsulyozni hogy nem Rad vagy kifejezetten a BF topic lakoira gondoltam hanem altalanossagban megy ez. Mint mondtam sajnos sokszor talalkoztam mar ezzel vagy hasonlo szituacioval.

    [ Szerkesztve ]

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák