Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz nimmrody #72059 üzenetére
Az auto update-re nem tudok nagyon mit mondani, majd azok mondanak rá konkrétumot, akiknek van asus gépük. Szerintem bios-ban vagy az asus saját progijában lehet talán kilőni ezt.
Az UV levétele meg egy sebezhetőség elleni lépés volt az Intel-től ezeknél a prociknál, ezzel nincs mit tenni, korábbi bios-t kell használni, ha UV-zni szeretnél.[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
válasz nimmrody #72059 üzenetére
???
Visszafrissül, úgy hogy téged meg se kérdez? Az okés, hogy igyekszik, de nekem azzal kezdte amikor downgraded BIOS verzió volt fent, hogy van új akarom e... Azt mondogattam minden újraindítást követően, hogy nem, oszt maradt minden úgy ahogy volt...
Nem a legjobb megoldás, de nem frissíti vissza ha nem engeded, de lehet azóta már ezen is lett változás, most épp a legutsó BIOS van fent szóval nem rinyál... Windows 10-re (Pro-ra) van olyan progi ami nem enged egy adott frissítést telepíteni(ki lehet választani mi nem települhet és ez gyári MS cucc, csak kevesen tudnak róla), de Win11 alatt már az sem működik, telepít mindent ha tiltva van ha nem...
Azzal játszhatsz még, hogy a Windows\Firmware könyvtárból időközönként törölgeted az ott lévő BIOS állományokat, de úgyis mindig letölti és ha ott van állomány akkor az UEFI meg az OS elkezd azon ügyeskedni, hogy fel is legyen telepítve[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest