Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kenccsi

    tag

    válasz Muerte #29635 üzenetére

    Hali!

    Nos, haladt a történet és úgynézki hamarosan befejeződik a javamra. Voltam bennt az üzletben, eleinte nem igazán hajlottak rá, mindenképp szerették volna, hogy várjak még a laposom kijelzőjének cseréjére, miután többször is elmondtam, hogy voltam a békéltető testületnél és elmondták a lehetőségeim, én pedig a jogaimmal szeretnék csak élni, és levásárolnám a gép árát náluk egy másik márkára, végül belementek. De általánosságban megértőek, jófejek voltak amúgy és nem kellett túl sokat unszolni. Viszont most összegyűjtök pár gépet az oldalukról, ami szóba jöhet az enyém helyett, alább fel is sorolom, segítségeteket kérném, szerintetek melyiket lenne érdemes, amiben legfőképp izgatna a véleményetek:

    -Hőfokok
    -Van-e trotty (ha van akkor mennyire durva, menthetetlen véletlen se vedd meg, vagy nem olyan vészes, sőt új pasztával majd teljesen jó is lesz)
    -Össze szerelés minősége (vajon 1 év után szét esik a kezemben, vagy minőséginek mondható és bírni fogja jó pár évig?!)
    -A kijelző milyensége: színhűség, betekintési szögek vagy csak úgy általánosságban, jó-e, szép-e vagy köztudott, hogy úristen de rossz és meg ne vásárold.
    -Úgy általánosággban, hogy jó vételnek számít-e vagy sem, jó ideje nem követtem a laptopokat, lehet teljesen köztudott némelyikről, hogy semmi pénzt nem szabad adni érte, ha ilyesmiről tudtok az is érdekelne nagyon. :D
    -Mennyire hangos, nem hangos. Úgy általánosságban?! (Tudom, hogy lesz egy hangja, muszály hűteni gaming közben ezeket a hardware elemeket, tisztában vagyok vele, csupán arra vagyok kíváncsi, ha van valamelyikkel, bármi extrém eset)

    Itt alább linkelem a lehetséges jelentkezőket:

    1. [link]

    2. [link]

    3. [link]

    4. [link] (Ez érdekes lehet, mert akciós épp, így tudnék bele plusz ssd-t vagy 8gb ram-ot kérni egyből, ha egyáltalán ér valamit a gép a fenti kérdések tekintetében)

    5. [link] (Nekem első sorban talán erre fájna a fogam, valószínűleg azért mert még erről hallottam a legtöbbet mikor az enyémet vásároltam annó, mondjuk hőfokokban azt mondják annyira nem jó, de hátha ti többet tudtok róla, illetve más oldalakon azt írták ennek elvileg 144hz-es panelosnak kellene lennie, az is érekes lehet számomra, de meg kell kérdeznem még egyáltalán az-e)

    Nagyjából ezek vannak amiket elsőre kiszúrtam. Márkában Lenovo-t semmiképp nem szeretnék, így maradt a Dell, Acer, Asus triumvirátus, Dell-ben viszont ami hardware-t szeretnék legalább, 460e-FT körül kezdődik és abban is max-q a 1060, így nem is annyira tetszik illetve annyit nem is szeretnék kiadni a dologra.

    Köszönöm a segítségeteket, tapasztalataitok, tanácsaitokat ha szántok rám időt.

    További szép napot! ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák