Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tUbThUmPER

    kezdő

    válasz KillHates #104975 üzenetére

    Akkor nem csak engem szeret a FoxyMaxy, hogy a limitált szériás egerem csomagját végigrugdosták mocsokba, ráadásul az alsó rekeszbe tették, amiket mindig lehugyozzák a kutyák :D Szerencsére a belső doboz nem sérült.
    Nálam az Alza (elég durva, karácsony harmadnapján este megrendelek egy 400k notebookot és másnap reggel 8-ra ott van a boxban, bontatlan, patika állapotban) és az Express One a nyerő. Borzasztó rendes a környékünkön tekergő expresses futár!

    echterion: Az egész sztori az én hülyeségem, nem kellett volna belemenni.Ez nem most volt, akkor még nem volt hitelkártyás cucc elterjedve. Az egész úgy történt, hogy betértem egy boltba, ahova nem akartam, megvettem egy olyan cuccot, ami "grátisz" ajándék volt, és olyan fizetési módszert kértem, amit előtte és utána soha. Karácsony volt, fáradt voltam, sok volt a csomagom. Cetelemes csávót kértem, hogy minden marketinges szarról húzzon ki, nem kérek semmit. Azt mondta, oké oké. Aztán már csak otthon derült ki, hogy több oldalas szerződésben azért nem mindent ikszelt ki :D
    Két hónappal a lejárat előtt kaptam a kártyát.. Engem az ilyen visszatérítésekkel az American Express óta nem tudnak behülyíteni. Ott is reklámozta az OTP, hogy húdefasza lesz, american lifestyle, aztán sokszor nem is tudtam fizetni az arany kártyával, meg a 9. hónapra elértem a maximális visszatértést.

    Szerintem ez az egész hitelkártyás történet főleg az USA-ban éri meg, ott erre épül a gazdaság és van is értelme, mert ha jó adós vagy, könnyebben és olcsóbban kapsz komolyabb hiteleket.

    [ Szerkesztve ]

    I wanna give out

Új hozzászólás Aktív témák