Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz a2d2 #7810 üzenetére

    700m2 30 perc alatt lehetetlen! Ahogy az is lehetetlen hogy Te egy órán keresztül nyírsz füvet egy 5Ah akkuval meg egy félig mérült 4Ah-sal. ;) Sőt, nálad még fű sincs.

    Bocs, nem akarlak megsérteni meg semmi egyéb, de az ilyen hozzászólások félrevezetik az embereket. Mondom ezt azért, mert gyártó a 2x8Ah akkuval használva a fűnyíródat, 60 perc üzemidőt ír. Na most.. Nálad ez egy nagyon gyenge gaz ami van, ez a szálas akármi, tehát tulajdonképp a fűnyírót ez nem terheli le, de akkor is a folyamatos üzem meríti az akkut. Emiatt én ne is haragudj, de elképzelhetetlennek tartom azt hogy te az 5Ah akkuval fél órán keresztül tudsz vágni füvet, de ha nem is vágni, egyszerűen csak az hogy fél órán keresztül tudja a fűnyíró forgatni a kést. Mert azt a gazt egy 30 ezer forintos vezetékes Agrimotor is röhögve elviszi, nem hogy egy ilyen közel fél milliós pack amit te használsz. Nem adja ki a matek, se azt hogy 700m2 30 perc, meg azt se hogy egy 5Ah és egy félig merült 4Ah órás akkuval te itt egy órát nyírsz füvet. Lehetetlen.

    Igazából vagy rosszak az adatok amit írsz, vagy valami nem jó. Az nem létezik hogy Te egy perc alatt 23m2-t nyírsz, így jön ki fél óra alatt a 700m2. Ezt ne várd hogy elhiggyem neked. :)

    Ez a bajom az internettel meg ezekkel a fórumokkal. Bárki beírhat bármit. És ha igaz is amit írsz, ha ezt a gépet egy sima kertes házba odaviszed ahol fűhöz hasonlító dolog van, nem úgy mint nálad, akkor ezek az értékek mindjárt ezerszer rosszabbak lesznek. Tudjuk hogy a gyártó is mindig úgy határozza meg az értékeket hogy az felfele van azért kerekítve, és a valóság szomorúbb annál. Tényleg nem ellened szól amit írok, de vagy rossz adatokat írsz le (m2 számok) vagy egyszerűen nem életszerű. 700m2 30 perc alatt az biztos hogy nem jön össze, kizárt.

    Talán az a legnagyobb probléma hogy a Te eseted nem meghatározó vélemény a témában, mert Te igazából ilyen magas gaz szálakat nyírsz, lényeges feladata nincs ott a fűnyírónak. Emiatt lehetne az hogy jobb eredményeket tudsz kihozni, de hát figyi. Ilyent írni hogy 700m2 30 perc.... azt ne ide írd be, köszi.

Új hozzászólás Aktív témák