- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bond
csendes tag
válasz Chrystall #4736 üzenetére
A Canon hf m506 130.000 - 160.000ft között mozog.
A Panasonic vagy a sony kamerák beltérbe ? Mert a canon-nál kicsit keveslem a 10x zoom-ot persze nem beltérben.
Pana v700-nál a "Led videolámpa" ér valamit? Ezekhez a kamerákhoz nem jár illetve nem lehet kapni külön távirányítót? Tudom kb 150.000-be nem fér bele minden, valahol kompromisszum kell kötni. -
Tomix24
addikt
válasz zsoltika29 #4756 üzenetére
Szerintem igen, de van aki tök jól megvan egy Sony fényképezőgéppel , ami nagyon jó filmet csinál. Ez inger kérdése is, mihez szoktál, el tudod-e fogadni hogy fényképezővel kamerázz, ilyesmi. Én nem tudtam, de ez egy dolog
-
narumon
őstag
válasz zsoltika29 #4756 üzenetére
Hát kinek mi. Tomix ugye kamerapárti én meg már csak fényképezőgépet vennék ilyen célra
https://www.facebook.com/Naruvideo
-
tiszavirág
tag
-
zsoltika29
tag
válasz tiszavirág #4760 üzenetére
Köszi megnéztem a videókat, nem rosszak, de szerintem ezek nem nem nyers felvételek.
Neked ilyen van?
Fényképezőknél nincs maximalizálva a videó felvételhossza?
[ Szerkesztve ]
-
Andreas2
tag
A V700 kameralámpa kb. 0,5-1 méterig segít valamennyit.
Távirányítót már nem nagyon adnak kamerákhoz. Összekötöd a kamerát a tévével egy HDMI 1.3a kábellel és a szabványos CEC felületen keresztül a tévé távirányítójával tudod irányítani a lejátszást. Persze csak ha max. néhány éves LCD/LED/Plazma tévéről van szó.A CEC-nek minden gyártó adott saját nevet, de elvileg kompatibilisek egymással:
Anynet (Samsung); Aquos Link (Sharp); BRAVIA Sync (Sony); HDMI-CEC (Hitachi); Kuro Link (Pioneer); CE-Link and Regza Link (Toshiba); RIHD (Remote Interactive over HDMI) (Onkyo); SimpLink (LG); HDAVI Control, EZ-Sync, and VIERA Link (Panasonic); EasyLink (Philips); and NetCommand for HDMI (Mitsubishi)
-
tiszavirág
tag
válasz zsoltika29 #4761 üzenetére
Nem rosszak ? Kedvesen fogalmazol.
Gondolom, túl sok újdonságot nem árulok el avval, hogy ezekhez az igényes felvételekhez - és általában a minőségi alkotásokhoz - az adott technikán kívül, megfelelő szakértelemre és minden esetben természetesen utólagos feldolgozásra is szükség van.
Nekem is ilyen masinám van, teljesen együtt tudok élni az erényeivel és a hibáival.
Igen, az ilyen jellegű készülékeknél maximálva van az egyfolytában rögzíthető anyag hossza hivatalosan 29 perc 59 mp-ben. Ez persze lehet valakinek hátrányos is, másnak pedig közömbös.
Tudtam, csak nem sejtettem.
-
zsoltika29
tag
válasz tiszavirág #4763 üzenetére
Hali!
Ez jó majdnem félóra. Én arra gondoltam hogy 4-5 perc,mert a dslr-nél azt hiszem úgy van.
Nem tudsz megosztani egy általad készítette rövid videót, amit Sony hx9v-vel készítettél?
Mindegy hogy mit csak nyers legyen a legjobb minőségben.
Olvasgattam,hogy mát vannak nagyobb hx10v, ,hxv100v, hxv200v szériák elvileg videó anyagot ugyanazt kell hogy tudják vagy már jobbat?
Előre is köszi.
-
narumon
őstag
válasz zsoltika29 #4759 üzenetére
Az a fényképező géptől függ. Egy komoly fényképező sokkal jobb videót csinál mint egy handycam, mert sokkal nagyobb szenzor van benne. Konkrétan a nagyobb Canon DSLR-ekkel reklámfilmeket, videóklippeket forgatnak, sorozatokban használják őket és Hollywoodi filmekben is feltűnnek B és C kameraként.
Persze az olcsóbbak nem tudják ezt de egy jó atmoszférájú jó minőséget mindenképpen. A full autómata fényképezőkkel egyszerű kamerázni (kb mint kamerával) van autófokusz meg minden. A DSLR-ekkel sokkal jobb felvételeket lehet csinálni és mindent te irányítasz, ennek megfelelően sokkal nehezebb is kezelni őket.https://www.facebook.com/Naruvideo
-
narumon
őstag
válasz zsoltika29 #4764 üzenetére
DSLR-nél is típusfüggő de szerintem 15 perc alatt semmelyik nem csinál. (Azaz minimum 15 perc ott is). Ráadásul a legtöbb képes arra, hogy az idő lejárta után (igazából a fájl méret után), nyit egy új fájlt és ott folytatja ahol abbahagytad, általában még képkockát sem dobnak el (vagy maximum 1-2-t).
Azonban szinte akármilyen felhasználásra (kivéve konkrét előadás felvétele ahol nincs megállás), elegendő ennyi idő hiszen hol megállítod - hol elindítod a felvételt, minden ilyen esetben újra indul a 15 perc limit.https://www.facebook.com/Naruvideo
-
Matt-OPT
aktív tag
Samsung H200 kamerám van. Nem tudok vele 15 percesnél hosszabb videót csinálni. A felvétel nem áll le, de új filet csinál és elkezd pörögni a számláló 0-ról. Ez miért van? Nem találok semmi beállítást ezzel kapcsolatban. 32 gigás SDHC kártya van benne.
-
Toomy150
csendes tag
Sziasztok!
Full HD videokamerát szeretnék venni. Főként szabadtéri felvételekre (erdőben, természetben), de azért lakáson belül is használható legyen.
Két típust találtam, de nem tudom ezek megfelelnének-e a célra:
Sony HDR-CX190 és Panasonic HC-V100
Ezek közül melyiket érné meg jobban megvenni, vagy esetleg tudtok jobbat ajánlani hasonló árkategóriában?
Előre is köszi a válaszokat!Üdv!
-
Chrystall
senior tag
válasz Matt-OPT #4767 üzenetére
Ezzel nem tudsz mit csinálni. Megfelelő programmal viszont össze tudod a két file-t olvasztani ugrás nélkül. Valaki itt a fórumban egy Samsung H300 kapcsán rájött, melyik program jó erre, de én már nem emlékszem. Valamielyik jó. Valami egyszerű mp4 összeolvasztó program volt.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz zsoltika29 #4772 üzenetére
Az előzőt folytatva:
és legalább olyan jó, mint a V700És az sem baj, ha sötét viszonyok között jobb, mint a V700.
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
insane666
csendes tag
Volt, vagy van valakinek Panasonic HDC-SD40 kamerája? Érdemes ilyet venni??
Az első kínos élményben születésemkor volt részem: meztelen voltam és egy nő feküdt mellettem az ágyban
-
insane666
csendes tag
-
zsoltika29
tag
válasz tiszavirág #4763 üzenetére
Szia!
Segítségedet szeretném kérni. Szerinted a Sony HX9V jobb felvétel csinál mint a V700-as?
Az ára se mindegy, ahogy látom.
üdv
-
tiszavirág
tag
válasz zsoltika29 #4780 üzenetére
Szerintem rossz a megközelítésed, hiszen két teljesen eltérő termékcsoporthoz tartozó kütyüt akarsz összehasonlítani.
Ráadásul az általad említett hx9v-t már nem árusítják, a közvetlen utóda a hx20v más árkategóriába is tartozik, mint a v700 ( 85e vs. 116e)Először is el kellene döntened, hogy mit szeretnél, mik a preferenciáid ?
Főleg videóznál és ritkán készítenél fényképeket, vagy mind a két területen jó minőséget szeretnél elérni ?
Milyen paraméterekben kötnél kompromisszumot ? stb, stb.
Tudtam, csak nem sejtettem.
-
Tomix24
addikt
válasz zsoltika29 #4780 üzenetére
Csak viccelsz.. A válasz az hogy természetesen nem, bár nem rossz a HX9V felvétele.
[ Szerkesztve ]
-
szasza74
tag
Sziasztok!
Pana X800 kamerát szeretnék venni. Tudtok ajánlani a régi típusok közül olyat amelyik hasonló képminőséget produkál?(vagy jobbat) Szétnéznék a használt piacon is.
-
szrobert
tag
Sziasztok!
Sony CX730e kamerán a Stabilizátor befolyásolja a képminőséget?
Van egy Aktív (erősebb) és egy Normál beállítása.
Érdemes alapesetben a normált választani és csak
indokolt esetben átállítani az erősebbre, vagy
mindegy mert nem befolyásolja a képminőséget?Köszi a segítséget!!
-
Tomix24
addikt
Megnézem ma mi a bánata a Rapidnak
-
KisApám
addikt
válasz Tomix24 #4792 üzenetére
Te töltötted fel?
Ha igen, valami úgy van beállítva, hogy CSAK TE tudod letölteni, más nem...Ugyanis ezt írja:
"Download permission denied by uploader"
azaz:
"A letöltési engedély megtagadva a feltöltő által."[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Tomix24
addikt
-
seatleon
csendes tag
Sziasztok.
Melyik kamerát válasszam?Beltérben és kültérben is lenne használva 50- 50 % ban kb.
Pana V700 117 000 Ft, Canon M 46 119 000 Ft 16 gb belső memória. Canon M 506 109 000 Ft
Használt Pana NV GS 330 3 ccd használt 28 000 Ft A pénzem megvan rá.Tudom tele van a padlás ilyen kérdésekkel de hiába nézem a teszteket nem tudok dönteni.
A canonnak jobban tetszenek a szinei a bemutató videókon.
Jelenleg van egy Canon FS 100 gyönyörű szinei vannak de beltérben gyenge.
Előre is köszi a hozzászólásokat. -
Chrystall
senior tag
válasz seatleon #4796 üzenetére
Ha 50-50% valóban, szerintem a Canon HF M46 a nyerő, mert az a legjobb mindközül beltérben, és kültérben is megállja a helyét. Az 506 újabb típus, kb. ugyanazt tudja, de a stabilizátora nem lett valamiért annyira jó, mint a 46-é. Szóval ha a 46 még megvehető, inkább azt vedd, ha a Canon mellett döntessz.
-
Andreas2
tag
válasz seatleon #4796 üzenetére
Itt egy side-by-side videó a Canon HF-M506-ról és a Panasonic V700-ról:
HC-V700 vs HF-M506 -
seatleon
csendes tag
Igen a Pixmánián láttam.Nem tudom mennyire megbízható bolt.Végülis az M46 ugyanaz és azt venném inkább.Láttam azt a összehasonlító videót,és nem tudok dönteni.Beltérben és színben jobb a canon szerintem.Ti melyiket vennétek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor