-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #66669 üzenetére
Nekem még van 2 működő + 2 alkatrésznek(nem saját).
De ebben a zajszűrésben pont ez a lényeg/"varázslat", hogy az 5 póluson megy és kétirányú zajszűrést tud, különben nem is működne egyáltalán jól. Írtam, hogy milyen lesz.
Eurobird MW600 másolatát esetleg érdemes bepróbálni. Modernebb technika van benne, és olcsó. (Véletlen kértem egy ajánlatot Alibabán Eurobirdtől, 7$/db 1000db-tól. ) Van vagy 3 revíziója már, ha jól számoltam.
Az a "noname" amit Tulku mutatott elég jónak tűnt, bármit is használt, jó hangja volt. Csak alapból annak is megvan a maga nyavalyája.
A BT világ szerintem egy elég nagy mocsár sajna, és nem úgy néz ki, hogy ez egyhamar változik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Windows 11
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs