- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz Falconer #8524 üzenetére
Ha jól látom a hozzászólásom, direkt kihangsúlyoztam (sőt, külön hozzászólást is szenteltem neki), hogy nem biztos, csak így olvastam.
Kb. 1,5 hónapja itt is volt róla szó, ahol Te magad linkelted ezt az oldalt, ahol megnézheted magad is, hogy kísértetiesen hasonlít a két fülhallgató frekvenciamenete.
Ez pedig egy az aprón mindkét fülhallgatót áruló ember hozzászólása a témában.
Ettől függetlenül lehet, hogy nem ugyan az, de én se mondtam, hogy "márpedig ez így van" csak azt, hogy lehet.Ha utánaolvasol, márpedig miért ne tennéd akkor láthatod, hogy egyes hozzászólók még 3 CX300 közt is érezhető különbségeket hallottak. Az általad vizsgált két fülhallgató közt is lehet különbség ezek alapján, még akkor is, ha egyébként elméletben teljesen megegyeznek.
szerk.: jah és a Ph! nem kifestő könyv. Egy felkiáltójelből és 1 hangulatjelből is felfogja szerintem mindenki, hogy nem értesz velem egyet. Bár nem értem miért a fejét a falba verő smiley.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest