Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AceTom

    aktív tag

    válasz kemcso #83114 üzenetére

    Kicsit késve reagálok, de én hallottam az Outlier Air-t. :)
    Pár hónapja használom már, alapvetően futás mellé vettem, miután az aktuális telefonon már nincs jack.. de bkv-zás mellé is ezt használom.

    Csináltam egy gyors összehasonlítást egy PMV-A01-gyel, illetve UE900S-sel, először laptopon cserélgettem csak melyik játssza le a hangot, és meglepődtem, hogy mennyivel gyengébb a Creative, aztán rájöttem, hogy a laptop nem támogatja az aptX-et, és telefonról folytattam, miközben a vezetékeseket továbbra is laptopról hallgattam (Fiio DAC-kal).
    Nagyon sokat számított érzésre a kodek váltás, sokkal többet kihoz a képességeiből. Szerintem hasonló ligában játszik, mint a PMV és a review-k joggal értékelték pozitívan.

    Nagyon kényelmes a vezeték nélküli élet, viszont a füles maga igényel egy kis megszokást, csak 1 harang mérete van, ami a fülemben szerintem időnként ki szokott fordulni, miközben igazgatom, ami kellemetlen érzés. Jól behelyezve viszont nem zavaró, mélyebbre beér a többi fülesemnél kicsivel, és nem érezni úgy, hogy ki akar esni még futás közben sem.

    Akksival jól bírja tényleg, talán a 3x10 óra kicsit túlzás, de nincs messze tőle - hozzátéve, hogy nálam viszonylag sokat áll a töltő és a fülesek is 1-2 naponta vannak kb fél-1 órát használva átlagban.
    Egyébként én nem is a töltőben tárolom őket, mert nem akarom, hogy állandóan 100%-ra töltve álljanak. A töltőt viszont még sosem láttam, hogy jelezné, hogy alacsony a töltöttsége, pedig elvileg pirosan kéne villognia, szimplán nem tölt, és amikor felrakom tölteni kezd el pirosan világítani a LED.

    Amennyire láttam negatívumnak a gombjait, illetve a bluetooth kapcsolatot szokták említeni, az előbbi engem nem zavar, mindig megtámasztom a belsejét az ujjammal arra az időre, amíg megnyomom. A kapcsolat ingadozása pedig nekem elég ritkán fordul elő, és csak nagyon rövid időre akadozgat a hang.

    Szóval összességében én nem bántam meg, és jó vételnek tartom ennyi pénzért, Jabra helyett vettem amúgy, miután láttam, hogy az nem támogatja az aptX-et. Cserébe annak megvan a környezeti hangok beengedése funkciója, ami azért hasznos tud lenni, mert eléggé leszigetel így, hogy ilyen mélyre becsúszik a vetőcső.

    Egyébként az egyetlen igazán kellemetlen tapasztalatom az volt, amikor kiesett a kezemből, és be kellett mászni érte egy parkoló autó alá. :B De a fülben stabil.. :)

Új hozzászólás Aktív témák