Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    Sziasztok,

    Még tavaly rendeltem Senfer erbud fejeket a Tenmak BT vevőhöz. Minden jó, minden klassz, a cuccnak piszok jó a hangzása, a Tenmak korrekten vezérli az iPhone-t, DE.
    A Tenmak kábele olyan hosszú, hogy ha a nyakam mögé teszem, a vezérlő/mikrofon egység ami a kábelen van, a vállam mögé kerül. Ha előre hozom az állam alá, akkor a kulcs csontom körül lifeg, talán kicsit feljebb, ami végül is elfogadható, viszont ebben az állásban (ha hátul van akkor sem) a fülek mögé vezetett kábellel Senfer fejek sehogy nem akarnak megállni a fülemben.
    Valamerre el kell mozdulni ezzel a cuccal és gondoltam kipróbálnék valami a Tenmak-hoz hasonló minőségű fejet, ami a fül mögé vezetett kábelezéshez passzol és nem feltétlen kell az agyamig benyomni, hogy ne essen ki menet közben a fülemből, mert utálom mikor a légzésem az agyamban hallom a teljesen bedugított hallójárat miatt. Tudtok ebben segíteni? Ajánlani valamit ami másnak bevált? Lévén, hogy sportolás közben hallgatom, nem a HiFi minőség a lényeg, hanem az inkább erőteljesebb hangzás.

Új hozzászólás Aktív témák