Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodz

    nagyúr

    válasz kemcso #71428 üzenetére

    Kapsz egy előzetest, mert már alig bírod. :D

    Szóval Audiofly AF1120. 2017-es verzió, nem tudom miben különbözik az elődjétől.

    Forrás: Meridian Explorer 2
    Alapvetően kiegyenlített (kicsit U, hehe), de egy pici világosság azért jelen van a hangjában. Felbontásban isteni, rengeteg részletet képes szállítani különösebb fülfájás nélkül. Egészen szellős, tere remek, bár azért hallottam már fülestől ennél nagyobbat is. Hülye hasonlat lesz, de kicsit olyan néha mintha minden előtérben lenne, de ez kulturáltan teszi, hatalmas kiemelés nélkül. Szóval a kiegyenlítettség nem párosul unalommal.

    Kényelmes. Nekem. Majdnem 100%-ban ugyanaz, mint az AF100 vagy 140, így ilyen téren biztosra mentem. A kábel nem rossz, de a szövettel borított része kissé hajlamos csavarodásra. Az átlagtól hosszabb, 160 centi, ennek én örülök.

    Van hozzá 3 pár szilikon, ezek elsőre nem rosszak, de egy idő után felpuhulnak és csúsznak ki a fülemből. Aztán 3 pár tripla szilikon, ez halálos küldetés, az agyamat birizgálják, nem érdekesek. Gondolom mondanom se kell, hogy a 3 pár Comply a tuti kényelemre meg hangra is. :D A hozzá adott tok egész nagy, kényelmesen elfér benne a füles.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák