Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz Ati1979 #40664 üzenetére

    Bár az AK-kkal túl sok tapasztalatom nincs, de hallottam már ezt-azt, abban meg nem hiszek, hogy bárki csodát tudna tenni egy mp3 lejátszóval, szóval be kell állnom a másik oldalra.
    A GR07 egy krumpliba dugva is jobban szól, mint amilyennek az E30-at tökéletes esetben el tudom képzelni (az E10-ről meg már leírtam a véleményem, hogy az bármilyen forrásról jobb legyen, mint egy kulturáltabb 20-100k-s fülhallgató egy clipről, az már olyan meredek számomra, hogy kiakadt a meredekométerem).

    (#40507) sheratan:
    Régi hozzászólás, de a hegyekben nem jellemző a jó térerő, így most válaszolok:
    Amikor utoljára foglalkoztam vele, akkor teljesen hivatalosan létezett egy 5-6k közötti kábel se215 felirattal.

    (#40509) contaxg:
    Számomra az E10 és az SE215 összehasonlíthatatlan. Szigetelésben, összeszerelés minőségében és strapabírásban, hangminőségben, és - valószínűleg nem hasonlít a fülünk, mert - kényelemben is messze jobb az utóbbi. Persze ehhez tartozik egy 2.5-4x-es szorzó az árban.
    Ami engem illeti inkább utóbbihoz vennék kábelt, minthogy E10-ből vegyek többet, mint azt korábban is írtam, valószínűnek tartom, hogy az a kábel 2 darab E10-et is túlél, úgy meg már árban is közeledünk (bár ezzel konkrét tapasztalatom nincs, de az UE900 kábele kevesebbet bírhat nagy valószínűséggel).

    A mostani kábel sem jelentősen jobb minőségű, mint az előző. Különösebb probléma nélkül eltörik az is, mint a legtöbb olcsó fülhallgatónál, ahol nem akar a gyártó vastagabb kábelt használni.

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák