Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabix01

    tag

    Üdvözletem mindenkinek aki olvassa ezt :)

    A minap vettem egy AKG K330 és egy JVC HA-FR36 fülhallgatót. Elég jutányos áron vettem őket a JVC 2 e Ft volt teljesen uj az AKG 5e Ft használt de eredeti csomagolás + minden gyári cumóval.
    Kíváncsi volnék hogy szerintetek jo vételt bonyolítottam e le :) és hogy az az AKG füles milyen minőségű és milyen kategóriába sorolnátok(nagyon ratyi - ratyi - jó - kiváló - atomjóul kiváló)
    Az akg-ről tudom hogy jó márka vagyis annak gondolom hisz 10e Ft alatt nem nagyon vesztegetnek fülhallgatót s úgy gondolom ha már ennyi jó is. Persze ezzel lehet vitatkozni hogy az árat nézve... ott a jó ellenérv a skullcandy arról tudom hogy drága és ócska(pontosabban 1 kalapkaki) is... csak szép színes .Nem 1 ismerősömnek fél éven belül megtört a kábele a fülesnek gondos használat mellett... és zsutty kuka.
    A JVC csak azért vettem meg mert imádom azt a márkát a legjobb minőségű "olcsó" fülhallgatókat gyártja szerintem. Volt már egy HA- FR35-öm de azt elhagytam :D de szerettem :( még jelenleg is van egy HA-FX1es fülesem tőlük 1 éve boldog tulajdonos vagyok minden napi használat mellett! Szóval annyi pénzért nem akartam otthagyni ezt a drágaságot :D

    Nade kérlek írjatok nekem véleményt erről a 2 fülesről legfőképpen az AKG érdekelne (és az üzletről hogy megérte e) :)
    Előre is köszönöm.

    Üdv Szabi

    "Mindenki feszeng a kamura. Mindenki gengszter. Mindenki modell. Mindenki tökéletes."

Új hozzászólás Aktív témák