Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fattyu

veterán

válasz KhriStóf #84067 üzenetére

csövet tessék elfelejteni.

ebben az árkategóriában design elem hangja az nem lesz.

ha MINDNEKÉPP ebből a 3 ból akkor a class A

de leginkább te leszel a tesztnyúl ezekkel.

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

• :AMF:

senior tag

válasz KhriStóf #84067 üzenetére

A Nobsound-ot nem ajánlom. A support meglehetősen béna és normális tápot sem tudsz venni hozzá. Vettem egy NS-02E-t, meg az általuk megadott kompatibilis csövekből egy normálisabb minőségűt. A cső jó volt, de nem volt hangja a cuccnak. Rájuk írtam, azt válaszolták, hogy a "technikusuk" utánanéz. Pár nap múlva leszedték a kompatibilis csövek listájáról azt a típust, amit vettem. Válasz persze nem jött. Írtam nekik, hogy hello. Visszaírták, hogy a "technikus" megerősítette, hogy azzal a csővel sajnos nem kompatibilis a cuccuk és hogy a netről szedett adatok alapján rakták össze a kompatibilitási listát. :U Megkérdeztem, hogy akkor melyik csövet húzhatjuk még ki a listáról, de arra már nem jött válasz. :) Dispute (amin felháborodtak), felesleges cső ára vissza, köszi. Végül egy GE cső került bele, azzal működött. Egyébként sem a csőcserének, sem az opa cserének nincs különösebb hatása a hangjára.
    A DT770 (80 ohm) hangját nagyon szerettem a Sabaj PHA3-ról. Annak a hangjára a csőcsere jó hatással volt. De a nagyobb impedanciás fejesekhez kevés. (Viszont lehet hozzá normális tápot venni és a support szuper.)
    Ha olcsón akarsz jót, akkor engedd el a csövest. Inkább Topping L30, Atom. Vagy használtan egy Topping A30, azt az opa-k cseréjével egész jól lehet hangolni (DT880/600ohm-al használom).

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák