- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Az Apple megszerezné a klubvilágbajnokság közvetítési jogait
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
-
Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Az Apple megszerezné a klubvilágbajnokság közvetítési jogait
ph A vállalat ezért irgalmatlan pénzt fizetne a FIFA-nak, és ezzel rajzolná át az online streaming platformok háborújában a frontvonalakat.
-
Sokat fogyaszt az AI, egyre több az adatközpont, kell az atomenergia
it Az AI-t kiszolgáló adatközpontok olyan nagy energiaigénnyel bírnak, hogy egyre több atomenergiára van szükség.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
csirkemano
csendes tag
Ha nem bánjátok, megosztom veletek egy viszonylag gyorsan elkészíthető receptemet:
Tárkonyos-gombás sertésragu (Saját kreáció!)
Hozzávalók:
sertéskaraj (kb 30-40 dkg)
1 fej vöröshagyma
1 sárgarépa
só, bors, tárkony
kis doboz gomba
1 dl tejszín
tálaláshoz rizs
A felaprított hagymát kevés olajon megfonnyasztom, rádobom a húst, fehéredésig kevergetve pirítom. Hozzáadom a karikára vágott sárgarépát, pici vizet engedek alá, fűszerezem, majd fedő alatt puhára párolom. A legvégén teszem bele a cikkekre vágott gombát, ennek csak pár perc kell, végül tejszínnel felöntöm, egyet rottyantok és kész!Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Paradicsomszósz zöld tésztához (ma ez lesz az ebéd nálunk)
Hozzávalók 3 nagy adaghoz
színes, mutatós csavart tészta, legjobb a zöld színű
fél kg érett paradicsom
2 ek olivaolaj
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 dl zöldség/csirkelevesalap (kockából)
kis csokor friss bazsalikom (vagy 2 kk szárított)
1 ek paradicsomsűrítmény
tálaláshoz reszelt sajt
bors
A paradicsomokat forrásban levő vízbe mártom, 20-30 másodpercre, majd leöblítem hideg vízzel, és lehúzom a héjukat. Összevágom őket.
Az olajat megforrósítom, beledobom a fokhagymát, de mielőtt megégne, lekapom a tűzről. Hozzáadom a paradicsomdarabokat és a levesalapot. Takarékon, fedő nélkül 10 percig főzöm, ekkor belekeverem a sűrítményt. Együtt főzöm további 5-10 percig. Az utolsó percben fűszerezem a borssal és a bazsalikommal. Botmixerrel lehet pépesíteni, ha túl darabos marad.
A tésztát a rajta levő útmutató szerint megfőzöm, majd a szósszal és reszelt sajttal meghintve tálalom.
Tipp: ha több szószt készítünk, fagyasztóban 3 hónapig tárolhatjuk!Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Hatalmas csokitortát szeretnék sütni, nincs valakinek bevált receptje?
Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Paradicsomszósz zöld tésztához
Hozzávalók 3 nagy adaghoz
színes, mutatós csavart tészta, legjobb a zöld színű
fél kg érett paradicsom
2 ek olivaolaj
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 dl zöldség/csirkelevesalap (kockából)
kis csokor friss bazsalikom (vagy 2 kk szárított)
1 ek paradicsomsűrítmény
tálaláshoz reszelt sajt
bors
A paradicsomokat összevágom kisebb darabokra.
Az olajat megforrósítom, beledobom a fokhagymát, de mielőtt megégne, lekapom a tűzről (pár pillanat). Hozzáadom a paradicsomdarabokat és a levesalapot. Takarékon, fedő nélkül 10 percig főzöm, ekkor belekeverem a paradicsomsűrítményt. Együtt főzöm további 5-10 percig. Az utolsó percben fűszerezem a borssal és a bazsalikommal. Botmixerrel lehet pépesíteni, ha túl darabos marad.
A tésztát a rajta levő útmutató szerint megfőzöm, majd a szósszal és reszelt sajttal meghintve tálalom.
Tipp: ha több szószt készítünk, fagyasztóban 3 hónapig tárolhatjuk!Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Mézes-diós sertéskaraj (2 főre)
Megvallom, az eredeti recept másképp hangzott, én aszerint csináltam, mi volt itthon. Az eredmény jó lett, ezt írom le:
4 szelet sertéskaraj (kb 1 cm vastagok)
só, bors
1 ek olaj
5 dkg vaj
másfél dl tejszín (ennek hiányában ugyanennyi tej elkeverve 1 csapott ek étkezési keményítővel)
1 ek pezsgő
2 ek méz
1 marék dióbél durvára törve
A húst enyhén kiklopfolom, mindkét oldalát bedörzsölöm sóval és borssal. Az olajjal vékonyan bekenem egy közepes serpenyő alját, felforrósítom, majd 1-1 perc alatt a húsok mindkét oldalát megkapatom. Mellédobom a vajat, közepesre veszem a lángot, és oldalanként 6-7 perc alatt megsütöm a hússzeleteket. Ha már nem jön ki belőle rózsaszín lé, kiveszem egy tányérra.
A visszamaradó szaft alatt feltekerem a lángot, beleöntöm a pezsgőt. Ez fröcsögni fog, ha abbamaradt a sistergés, beleöntöm a tejszínt (vagy keményítős tejet), a diót és a mézet. Kevergetve összeforralom, végül a kiszedett hús tetejére kanalazom a mártást.
Külön körítés nélkül is finom.Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Nem baj, ha hozom a kedvenc bevált receptjeimet? Ezek többnyire hamar megvannak, legalábbis 30-45 perc alatt biztosan...
Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Rakott krumpli turbó tempóban (4 adag)
4 nagy szem krumpli (kb 1 kg)
2+2 gerezd fokhagyma
1 tk puha vaj
1 ek zsemlemorzsa
10 dkg füstölt sajt
30 dkg fűszeres parasztkolbász
só, bors
fél tk pirospaprika
bő 2 dl tejszín
4 tojás
tálaláshoz tejföl
A meghámozott krumplikat fél centi vastag karikákra vágom, és 2 gerezd fokhagymával együtt vízben felteszem főni. A forrástól számított 8 percig főzöm.
A sütőt 220 fokra bekapcsolom. kivajazom, zsemlemorzsával megszórom egy 30x20cm-es sütőtál belsejét. Pépesre zúzom a másik két fokhagymát, a sajtot lereszelem, a kolbászt felkarikázom. A fokhagymapépet belekeverem a tejszínbe, fűszerezem, hozzáütöm a tojásokat. Kézi habverővel összecsapkodom, majd belekeverem a sajtot is.
A majdnem puha krumplit leszűröm, a fokhagymát kihalászom, majd hideg vizet engedek rá, hogy lehűljön. Azután lecsepegtetem, a krumplikarikákat beteszem a sütőtálba, meglocsolom a tojásos tejszínnel, rápottyantom a kolbászkarikákat, majd 10-12 percre betolom a forró sütőbe.
Tejföllel, nyáron kovászos ubival nagyon finom!Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Spegettiöntet, ami volt otthon
kevés (kb 5 dkg) vajat megolvasztottam, egy marék durvára tört diót hozzátettem, kavargattam, míg jó illata lett (3 perc?), aztán felöntöttem 2 dl tejszínnel, belereszeltem 1 fokhagymát, tettem bele 2 evőkanál mézet, meg egy vagon reszelt sajtot. Összeforraltam, spagettire rá, kész! Lehet, hogy nem hiszed el, de finom lett!Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Ma próbáltam ki:
Végy egy adag húsos szalonnát, vágd kisebb kockákra, egy fazékban pirítsd meg kissé. Adj hozzá egy fej apróra vágott hagymát, fonnyaszd üvegesre. Öntsd fel 1 liter húslevessel (kockából is jó), dobj bele 350g átmosott, összevágott savanyúkáposztát, és főzd puhára. Én még öntöttem hozzá vizet is. Fűszerek: só bors, ízlés szerint tehető bele fokhagyma és rozmaring. A végén kevés tejszínnel dúsítsd. Fenséges!Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Paradicsomleves kicsit másképp
1 kisebb fej vöröshagymát finomra vágok, kevés olajon megfonnyasztom. Hozzáreszelek 2 gerezd fokhagymát, pár pillanatog kavargatom, míg illatozni kezd. Ekkor hozzáteszek 2 kis konzerv paradicsomot (sűrítményt), rövid ideig még kutyulom, aztán megszórom 1 evőkanál liszttel és felöntöm vízzel (kb 1 l). Felforralom, fűszerezem sóval, borssal és bazsalikommal. Ha van otthon, akkor parmezánsajtot is reszelek bele. A legvégén 2 dl tejszínnel dúsítom.
Ha van kedvem, pici orsótésztát főzök ki hozzá.Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Hű, ez tetszik! Azért leírom, én hogyan csinálom - a legegyszerűbb, bár kétségkívül már alig van köze az eredeti máglyarakáshoz
A sütőt közepes hőfokra előmelegítem. 5 almát meghámozok, kivájom a magházukat, felkockázom őket. Egy lábosban kevés vízzel (1 dl) felforralom, majd (miután elzártam a gázt) teszek hozzá 3 dkg vajat, 1 ek cukrot, 2 tojás sárgáját, 1 citrom reszelt héját. Jól elkeverem, majd egy kivajazott tűzálló tálba halmozom. A tojásfehérjéket habbá verem, majd néhány ek cukoral együtt még tovább verem. Az alma tetejére halmozom, 20 percre betolom a sütőbe, míg a hab zsemlebarnára sül.Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Rizottó sajtmártással, a kedvenc kajám (a brassói után)
Tippek: karakteresebb ízt kaphat, ha füstölt sajtot használunk, vagy fokhagymát teszünk bele, bár az alapíz (Trappista sajttal) is nagyon finom!
Hozzávalók:
1 zacskó gyorsrizs
30 dkg csirkemellfilé
1 fej vöröshagyma
1 nagyobb sárgarépa
zöldborsó vagy kukorica
2 gomba
10 dkg reszelt sajt +tálaláshoz
só, feketebors, sáfrány (vagy sáfrány hiányában kurkuma), fehérbors
10 dkg margarin
5 dkg liszt (kb 5 csapott evőkanálnyi)
0,5 l tej
A húst, hagymát, répát, gombát kockára vágom, a gyorsrizst felteszem főni. Egy edényben megforrósítok kevés olajat, a hagymát megpárolom rajta, majd hozzáteszem a húst. Kevergetve fehéredésig sütöm, majd hozzáborítom a többi zöldségfélét is. (Ha konzerv kukoricát vagy borsót használok, azt csak a legvégén adom hozzá!) Pici vizet teszek alá (fél deci), fűszerezem sóval, borssal, sáfránnyal (ettől szép színe lesz), majd lefedve puhára főzöm.
Amíg rotyog, elkészítem a sajtmártást. Egy kislábasban felolvasztom a margarint, beleöntöm a lisztet, elkeverem, majd folyamatos keeverés közben lassan hozzácsorgatom a tejet. Lassú tűzön, keverés közben felforralom (ha csomós lenne, botmixerrel helyrehozom a bajt). Ha felforrt, leveszem a tűzről, belekeverem a reszelt sajtot, sózom, fehérborssal enyhén fűszerezem.
Ha a húsos-zöldséges egyveleg megpuhult, a rizzsel összeforgatom.
Tálaláskor a tányér közepére teszek egy kupac rizottót, körélocsolom a sajtmártást, majd a tetejére szórok még reszelt sajtot.Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Na egy kicsit zsírtalanabb kaja
Mézes-mustáros csirke (20 perc alatt kész és valami fenséges!)
Végy egy adag csirkemellfilét (nálunk 60-70 dkg is elfogy), vágd csíkokra, forgasd át sóval és borssal, majd kevés olajon süsd meg! Ha levet enged, várd meg, míg elfövi, és kevergetve kapasd meg egy kicsit. Miközben elrotyogja a levét, kavarj ki 2 dl tejszínt kb 3 ek mustárral és ízlés szerint mézzel (kóstolgatni szoktam, hogy kellemesen pikáns legyen). Ha már kezd pirosodni a hús, öntsd nyakon a mézes-mustáros tejszínnel, egyet kell csak rottyanjon és készen is van!
Rizzsel vagy tésztával is finom, mindkettő elkészül, amíg a hús elkészül.Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Most sütöm Stahl Judit sajtos krumpliját, amit a vasárnapi műsorában készített. Ha sikerül, leírom a receptjét!
Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
válasz csirkemano #543 üzenetére
Jelentem, sikerült! Persze nem ilyen sokára
Sajtos-tejszínes krumpli
1 doboz sonkás kocka sajt
1,5 dl tejszín
1,5 kg krumpli, meghámozva, ubireszelőn nagyon vékonyra szeletelve
só, bors, 2 gerezd fokhagyma
20 dkg szeletelt sonka
1 liter megmelegített tej
5 dkg vaj
A sütőt 200 fokra előmelegítjük, egy 20x40 centis tepsit kivajazunk.
A sajtokat a tejszínnel kikeverjük, ráreszeljük a fokhagymát, fűszerezzük. Beleforgatjuk a krumplit, majd felöltjük annyi tejjel, hogy majd jó szaftos legyen a végeredmény (nekem nem kellett 1 liter). A tepsibe belecsíkozzuk a sonka felét, rátesszük a krumpli felét, sózzuk, borsozzuk. Megint sonka jön, maradék krumpli, só, bors. Végül rámorzsoljuk a vajat.
Letakarva sütjük 1 órát, majd levéve a fóliát még fél órát, hogy megpiruljon.
Amit legközelebb másképp fogok: sonkás helyett natúr sajtot fogok használni, nekem nagyon kiérződött ez a sonkás íz. Illetve fogok belekeverni reszelt füstölt sajtot is.Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Ezt ma hallottam, sztem ki fogom próbálni:
Gombás palacsinta sajtmártással
Hozzávalók 4 személyre:
4 db tojás;
8 dl tej;
40 dkg liszt;
40 dkg sajt;
1 fej vöröshagyma;
80 dkg gomba;
só;
bors;
ízlés szerint zöldfűszerek;
A gombákat hagymás alapon megpároljuk, fűszerezzük ízlés szerint, és ráütünk egy tojást. A tojásból a tejből és a lisztből sós palacsintatésztát keverünk, és kisütjük. Olajat hevítünk, hozzáadunk két evőkanálnyi lisztet, felöntjük forró tejjel, és ha felforrt, hozzákeverjük a reszelt sajtot. Addig keverjük, amíg a sajt fel nem olvad. Fontos, hogy állandóan keverjük, mert könnyen odaég.
A gombás ragut a palacsintába töltjük, beletesszük egymás mellé egy tepsibe, és leöntjük a sajtmártással. Reszeljünk sajtot a tetejére, és pirítsuk rá forró sütőben.Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Rakott karfiol anyukám-módra
A sütőt előmelegítjük 200 fokra vagy közepesre. Egy tejfölt kikeverünk egy egész tojással, kicsit megsózzuk, borsozzuk, ízlés szerint zöldfűszerrel ízesítjük.
Egy fej karfiolt rózsáira szedünk, megmossuk, forrásban levő vízbe dobjuk 3-4 percre majd lecsöpögtetjük. Néhány krumplit megpucolunk, vékony karikára vágjuk.
Kivajazunk egy nagyobb tepsit vagy jénait, alulra lefektetjük a krumplit. Erre jön egy réteg karikára vágott vöröshagyma, majd a karfiol. Na most kicsit sózunk, borsozunk, meghintjük kockára vágott baconszalonnával, majd mindezt nyakon öntjük a kikevert tejföllel. Ráadásnak a tetejére mehet bőségesen reszelt sajt.
Letakarva kezdjük sütni, a végén levesszük a tetőt, hogy rápiruljon a sajt.
Nagyon finom, aki nem szereti a karfiol jellegzetes ízét, annak is ajánlom, mert teljesen belesimul az ízharmóniába!Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Rakott túrós-szilvás palacsinta (Stahl) kipróbálva, naggyon finom!
A palacsintához:
15 dkg liszt
5 dkg olvasztott, langyosra hűlt vaj
4 dl tej
1 ek cukor
1 csipet só
3 tojás
A töltelékhez:
50 dkg túró
1 citrom reszelt héja
15 dkg porcukor
10 dkg vaj
2 dl tejföl
1 vaníliarúd kikapart belseje, vagy 1 cs bourbon vaníliás cukor
10 dkg aszalt szilva teában vagy rumban megáztatva, apróra vágva, lecsöpögtetve
Plusz: 15 dkg szilvalekvár
3,5 dl tejföl, 5 dkg porcukor, 2 tojássárgája összekeverve
A palacsinta hozzávalóiból kikeverjük a tésztát (gyorsabb, ha botmixerrel dolgozunk), majd 30 percre félretesszük pihentetni. Közben kikeverjük a tölteléket a hozzávalókból. Kisütjük a szokásos módon, csak picit vastagabbra érdemes. Megtöltjük, feltekerjük, félbevágjuk a palacsintákat. Kivajazunk egy közepes tepsit, a palacsintákat a vágott oldalukkal felfelé kissé egymásra fektetve beletesszük, majd megpötyögtetjük a lekvárral. Az egészet megkenjük a kikevert tejfölös-tojásos keverékkel, még pötyögtetünk rá lekvárt, és a 200 fokra előmelegített sütőben kb 20 perc alatt átsütjük. Melegen tálaljuk, bár ha marad, hidegen is finom!Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Parajos tészta (amennyire emlékszem)
Kevés olajon hagymát párolni, erre jön a paraj, felönteni tejszínnel, fűszerezni (fokhagyma bizti kell bele!)
Végül csak összekeverni kifőtt tésztával. EnnyiAja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Tejszínes-spenótos tészta
Fél kg spenótot megmosunk, nagyobb darabokra vágunk. Vagy mirelitet veszünk
Olvasztott vajra tesszük, sózzuk, borsozzuk, 3-4 gerezd fokhagymát belereszelni, főzni. ha összeesett, 2 dl tejszínnel felöntjük, szerecsendióval fűszerezzük. Ha nincs elég leve, egy kis tejjel lehet pótolni. Egy kis sajtot is lehet bele reszelni.
Főtt tésztával tálaljuk.Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Rakott padlizsán hús nélkül
Néhány padlizsánt megmosunk, ujjnyi vastagra szeljük, besózzuk
Hagymát pirítunk olajon, erre reszelt sárgarépát szórunk (sokat), kicsit megkavargatjuk. Aztán felöntjük paradicsomkonzervvel vagy paradicsomsűrítménnyel, só, bors, oregánó, kicsi cukor, puhára pároljuk.
Közben makarónit főzünk, a kész paradicsomos répával összeforgatjuk.
Ha a padlizsán levet engedett, kevés olajon a szeletek mindkét oldalát megsütjük, majd jöhet az összeállítás.
Egy tepsibe/jénaiba alulra padlizsán, erre atészta egyik fele, padlizsán, tészta másik fele, padlizsán. Tetejét sajttal megszórjuk, sütőben rápirítjuk.Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
válasz (Bundás) #660 üzenetére
Carbonara esetleg? Egy változat:
A mártáshoz: felcsíkozok jó kis húsos, füstölt szalonnát, ezt olvasztott vajon megpirítom. Ehhez fokhagymát reszelek, fél perc alatt illatozni kezd, ekkor egy kevés száraz fehérbort öntök. Ha elpárolgott az alkohol, lehúzom a tűzről, és beledobom a megfőzött, lecsöpögtetett spagettit.
1 tojást plusz két sárgáját 1 dl tejszínnel összekeverek, sózom, borsozom, kicsi szerecsendió, parmezán, ezt ráöntöm a szalonnás tésztára, visszamegy a tűzre, és összemelegítem.
Tálaláskor (frissen jó) szórok még rá parmezánt, ízlés szerint petrezselymet.Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
válasz Janoska26 #721 üzenetére
Csülök pékné (mano) módra, illetve ahogy anyukámtól tanultam )
A csülköt előző nap mindenestől felteszem főni, teszek mellé: majoranna, vegeta, só, bors, fokhagyma. Jó másfél órát főzöm, aztán ha kihűlt, elteszem másnapra.
Másnap egy nagy tepsit kiolajozok, beleteszem a kicsontozott csülökdarabokat, köré hasábokra vágott krumplit, minderre vöröshagymát reszelek, plusz vöröshagymakarikákat is teszek a tetejére. Jöhet egy kis majoranna, bors, só, grillfűszersó, öntök alá keveset a csülökléből, majd alufóliával letakarva beteszem a sütőbe. Ha megpuhult a krumpli, leveszem az alufóliát és rápirítok.
Valami fenséges!Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
-
csirkemano
csendes tag
Diétázóknak két nasirecept:
Máglyarakás másképpen (Egyél kicsim c. könyvből)
5 alma, 3 dkg vaj, 8 dkg barnacukor (nektek édesítő vagy fruktóz), 2 tojás, 1 citrom reszelt héja, 1 dl víz
A sütőt közepesre előmelegítem, az almákat meghámozom, kicsumázom, kockára vágom, és a vízzel megpárolom. Ha puha (nagyon hamar), hozzákeverem a vajat, 1 evőkanál cukrot, tojássárgákat és a citromhéjat, kivajazott tűzálló tálba teszem. A fehérjét habbá verem, a végén kanalanként hozzáadom a maradék cukrot, majd a szép fényes habot az alma tetejére halmozom úgy, hogy kis csúcsokat képezzen (evőkanállal a legkönnyebb). Kb 20 percre a sütőbe tolom, amíg aranybarna lesz a teteje.
Rakott alma
alma, 25 dkg túró, 2 tojás, 4 dkg vaj, ízlés szerint reszelt citromhéj, fahéj, édesítő
Egy tűzálló tálat kivajazok, meghámozott almát karikára vágva az aljára terítek. Megszórom fahéjjal. A túrót kikeverem a vajjal, citromhéjjal, édesítővel, az almára kenem, majd újabb réteg alma jön. Még egy kevés vajat rámorzsolok a tetejére (a megadott emnnyiségen felül), majd kb 20 percet sütöm.Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MotoGP 24 - Íme a launch trailer
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az iPadOS-re írt appokra is díjat vet ki az Apple
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest