- Karácsonyfaként világíthat a Thermaltake új CPU-hűtője
- Az USA vizsgálja a RISC-V kínai terjedésének kockázatát
- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
Hirdetés
-
Az Apple iPadOS-t is megrendszabályozza az EU
it Az EB közölte: az Apple iPad táblagépekre írt iPadOS rendszere is kapuőrnek számít, az üzleti felhasználókra gyakorolt fontossága miatt.
-
Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
ph A cég megoldása centralizált vezérelhetőséggel, masszív radiátorral és robusztus ventilátorokkal igyekszik vásárlásra csábítani.
-
Lenovo Essential Wireless Combo
lo Lehet-e egy billentyűzet karcsú, elegáns és különleges? A Lenovo bebizonyította, hogy igen, de bosszantó is :)
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
Mitől függ az ha toját főzök, és ha leszedem a héját, akkor nem ragad rá a fehérje, nem úgy néz ki mint egy óriási megviselt rágógumi, hanem szépen könnyen szép nagy darabokban lejön a héj és sima lesz?
remélem érthető a kérdésAmbulimax Provider
-
e=mc²
őstag
Sziasztok!
Tippekre lennek kivancsi, hogy rantotthusokhoz - jelen pillanatban a kerdesem serteskarajra iranyul - (panirozas elott) erdemes pacolni a szeleteket, illetve ha igen, akkor milyen vegyulettel?
Semmilyen fuszerezest nem szoktam alkalmazni (meg sot se teszek ra - az van a felvert tojasban) panirozas elott, de kivancsi vagyok, hogy mennyire tudnam megbolonditani az eteleket, illetve kiszelesiteni az fozestudomanyomat
Ambulimax Provider