- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
ShadowLac
addikt
Nem uncsi.örömmel nézegetem.csak már uncsi írni hogy jók.Nagyon jó a honor 8.Gondolkodtam is a cserében./csak az a fránya amoled ne lenne.telefonon visszanézve a fotókat nagyon szép képet ad./azért még nem vetettem el teljesen a cserét csak azért húzom mert összességében nézve nagyon jó az S7 is.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
marcell2015
tag
Jó képek, gyönyörű a hely is.
2 évente mindig visszatérünk Povljana-ba. -
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
Aha latom mennyire xar kepeket csinal
Komolyan maradandot hagyott bennem, kell most azonnal (+ az utodja is)Hardric: gepen nezve zajos es mosott nagyon.
Sose szoktam negativumot irni masnak, de ez nem joXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Gyonyoru az a hely. Pontosan hol vagy?
Csodalom, ahogy a maximumot kihozod abbol a telefonbol... F2.2 kamera.. Mit neki az.. Nesze neked csamcsung..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Vikooo
addikt
Én Aryon által kommentelt nappali képekre értettem, hogy ott a rekeszérték nem nyom sokat a képminőségbe.
Amúgy teljesen jó képminőségre a H8, hozza az átlagot de a G6 -nál sokkal jobb! Ott rettentően zavaró a zajos (fizikailag!) szenzor, mosás és túlélesítés egyben. A korábbi erdős és közeli képeken mind-mind jó látható.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
Mikor 5X-em volt se nagyítgattam. Engem csak az zavar mikor igénytelennek titulál valaki azért mert tetszik például egy G6-os Wide fotó. Emberek, mobil fotós csoportban vagyunk, ennyi erővel mindenki igénytelen mert elég távol áll minőségbe a legjobb mobil kamerája egy valódi fotós eszköztől. Elfogadom ha valakinek nem tetszik de ne személyeskedésbe torkolljon már át egy ilyen dolog is...
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
Egyetéretek, és tegyük hozzá, hogy a nagyítás valójában az, amikor az eredeti méreten felül zoom -olok tovább. Egy FHD kijelzőn az FHD felbontású kép az, ami az eredeti méret, és csak ezt követőn van a nagyítás. Tehát, ha FHD -n (ami ma már elég elterjedtnek mondható) megjelenítek mondjuk egy 4K felbontású képet (hol van ez modnuk még a 12Mpix -hez...), akkor a 4K valós méretéig nem nagyítok, csak közelítek az erdeti méretig. Az eredeti mérettől kezdve, van a nagyítás. Ezt korábban nagyon jól kőrvonalazta marcell2015, de látszik, hogy még mindig van, akinek nem esett le a lényeg, de lobogtatja a "nagyítást", és hogy "miért (?)".
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek