- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- HP nyomtatók
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
natë
nagyúr
-
Gabe16
lelkes újonc
Sziasztok!
Bocsánat ha rossz helyen kérdezek. Irányítsatok át kérlek ebben az esetben a megfelelő helyre.
Most vettem egy xiaoomi pocophont és a kamerájával annyira nem vagyok elégedett. Olvastam, hogy a gcam sokat javít rajta,de nem tudom ezt,hogy tudom rá telepíteni. Play áruházban nem találtam. Ha van bármi hasznos cikk, tanács, hogy tudok szép képet készíteni vele nagyon szívesen fogadom. Gyerekeket fotózok 99 %ban. Válaszokat előre is nagyon köszönöm -
natë
nagyúr
-
Gabe16
lelkes újonc
Köszönöm. Sikerült telepítenek de iszonyú lassú. Egy képet csinált 5 perc alatt. Gondolom ez így nem normális. De nem tudom mit csinálok rosszul.
-
Gabe16
lelkes újonc
Köszönöm! Megkeresem
-
veterán
-
Joker88
őstag
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Bossi
őstag
válasz TheBikerider #88371 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
S9+ automata
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
félisten
-
félisten
-
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
-
Viper26
nagyúr
Mix 3-nál van camera 2 api "out of the box"?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
leslien
nagyúr
egy kis érdekesség... S10 Snapdragon (975u) vs S10 Exynos (975f) szerintetek van különbség? [link]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
ShadowLac
addikt
válasz leslien #88392 üzenetére
Már S8 nál kideritettem hogy az EU ban csak Samu kamerás van. Akartam rendelni az eBay ról Sony kamerát de aztán találtam leírást hozzá hogy sajna nem fog menni mert más a proci.. már s6 és s7 nél kitapsztaltam hogy jobb a Sony kamerás. Az árnyékot is jobban kezelte.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Remus389
veterán
Modell: Galaxy S6 Topaz Blue 64GB
Téma: E-cigi+kutyus
Vélemény: teljesen jó egy 2015-ös modeltől, elégedett vagyok. Bár elhiszem hogy az újabb telefonok picit javítottak a minőségen, de nem hinném hogy drasztikus a különbség, inkább kinagyítva vehető észre némi javulás az újabbakkal.
Ja és hogy miért ilyeneket fotózok, az e-cigi fórumra szántam, de hát akkor már itt is elfér.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.