Hirdetés

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

  • A KINGPIN kártyák visszatérnek a PNY égisze alatt

    ph Ez sajnos azt jelenti, hogy ezzel a fémjelzéssel már alaplapok sem jönnek majd az EVGA-tól, de a high-end GPU-k elkötelezett hívei dörzsölhetik a tenyerüket.

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz Quqesz #51258 üzenetére

    Ezek a képe 8s és 30s-es záridőkkel lettek lőve gondolom állványról, de a zaj jóval kevesebb de a mosás itt is azért jelen van, nem teljesen éles a kép szerintem: [link] A te általad javasolt 0,5 mp-es zárdidő manualban ilyen körülmények között zajtengert csinált, és sajnos kézből nem tudtam megtartani. (A HDR bekapcsolása elég sokat megszűrt a zajból a manualhoz képest és színeket is felerősítette.) Ilyen körülményekre szerintem a mobil kevés DSLR fényképezőgép kell csodák nincsenek szerintem.

    Quqesz A te képeid nem annyira zajosak viszont teljesen mosottak pl a fa levelei , nem tudom melyik a jobb a zaj vagy a mosás, a színek sem az igaziak pedig az út közepén több fénynek kellett lennie, nem tudom melyik a jobb rosszabb. Próbáld meg ugyanezt HDR-ben is.

    Komáromi képek baromi jók lettek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák