- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz homerhamm #20399 üzenetére
Nekem a traffipax és sebességzónás kocsim, már hosszú hónapok óta: Ferrarri 599XX szarrá tuningolva /néha figyelmeztető táblás gépezet is/, valamint a Jeep Trailcat a terepes részekhez, ő is rommá tuningolva. Kb. sose kellett másodjára próbálkoznom. A Ferrarri szerintem egy hatalmas bug a játékban a maga 515-ös végsebességével, ha az autópályán barangolva kúpot kapok vagy valaki gyorsulni akar ezt a dögöt hozom be szintén.
-
rdt89
addikt
válasz IntelKiller7 #20402 üzenetére
Van, hogy bekapcsolom a kipörgésgátlót és a dagonyába is ezzel veretem a sebességzónát.
-
rdt89
addikt
válasz IntelKiller7 #20404 üzenetére
Hát igen, de ha eléred a 300km/h-t már ott összeszedi magát, addig kell csak gyöngyöző homlokkal minden felmenőt emlegetni, hogy egyenesben maradjon
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
-
Qkackca
őstag
válasz HUNgabus #20407 üzenetére
Akár az is lehet, nekem az utóbbi 1-2 frissítés óta lassabb feltűnően, kb azok a fekete képernyők nem voltak, amik most cirka 1 percet kitesznek, pedig nálam nem változott semmi a gépen ami indokolná ezt, tudtommal legalábbis.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
HUNgabus
senior tag
válasz Qkackca #20408 üzenetére
lemértem, semmi más nem ment közbe,
ikon klikk-tól az kis ablak tart - 30mp
utána fekete képernyő meg a logók, gyors 2x ENTER és a menüben - 1:53p (1:23p)
kocsiban a játékban menetre kész pár ESC nyomás - 2:00p (7mp)vagyis érzetre nekem "sokkal" többnek tűnt de 2p a játékba lépés, az más kérdés hogy még legalább 30-60mp a forza szerverbe való belépés, mire letölti az aktuális dolgokat, pl forzathlon live, vagyis ha óra :55p tájt az nem lépek be esély sincs odaérni, pedig mindenhová "X" utazom!
-
Kisgépkezelő
senior tag
-
NoMagix
addikt
válasz Kisgépkezelő #20410 üzenetére
Vajon a számok mit takarnak?
Darabszámok vagy csak sorszámok? Bár kétlem hogy 8 Koenig jönne![ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz NoMagix #20411 üzenetére
8 Koenig arra utal, hogy a Jesko a 8. Koenigsegg, ami jön a játékba, mert már van 7.
10 Austin valószínűleg az Austin 7 lenne, mert van 3 Austin a játékban, és 10-3 = 7.
2 Alfa az valószínűleg az Alfa 155 és a Milano, FH3-ból.
A Fiat az valószínűleg a Fiat X1/9.
A T-Rex nem tudni, hogy mi, lehet, hogy Hot Wheels utalás, lehet, hogy a '96-os 6x6 RAM TRX, vagy az új, 2021-es RAM TRX.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Próbáljátok ki első rali pályámat. Az ellent elküldtem egyből jobbra, de aki kihívást keres bevárhatja őket. Mondjuk engem verhetetlenen már szinte utolértek.
138 650 310[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz parandroid #20417 üzenetére
Mi majd csak 24.-én tesszük ki a fát.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
parandroid
félisten
válasz SenorGrande #20419 üzenetére
Advent elején szoktuk. Műanyag, eláll vízkeresztig, utána megy vissza bedobozolva a garázsba. Amúgy is idén 3 fánk van (két nappali, meg egy nagy ablak az utca felé).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Demo kipróbálása után megvásároltam a teljes játékot. Telepítéskor C: meghajtómon (ssd) 60GB szabad hely van, D: meghajtómon 300GB+. D meghajtóra váltva és a telepítésre kattintva nem csinál semmit. Betettem egy 120-as pen-drive-ot arra elkezdte a telepítést. Mi indokolhatja hogy nem telepíti a D: meghajtómra? Ha a pen-driveról utólag átmásolom, mappából lehet indítani a játékot?
-Wake up Neo!
-
NoMagix
addikt
válasz Kisgépkezelő #20422 üzenetére
Szuper!
Köszi! -
hundai
aktív tag
Demot már letöröltem.
D meghajtó NTFS, eddig nem volt gond az ide való telepítésnél, csak a microsoft store-al.
Ezt a leírást próbáltam követni.Pen-drivera való telepítésnek kb a végén kidobta a 0x80070005 hibaüzenetet.
Új tartalmak mentési helyének módosítása résznél nem tudom a D: megajtót beállítani, ott is 0x80070005-Wake up Neo!
-
CJ4567
nagyúr
-
NoMagix
addikt
válasz stillmatic #20427 üzenetére
Szia!
Igen megosztottam!
Legegyszerűbb ha az adott autóban ülve keresel a rajzok között és rákeresel a nevemre vagy az én kreatív központomba benézel! A megosztó kódot most nem tudom beírni! -
CJ4567
nagyúr
válasz Kisgépkezelő #20431 üzenetére
Nem találom a pályát, pedig már az összes pályát átnéztem, ami Lakehurst lehet.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz Kisgépkezelő #20437 üzenetére
Én egy 2:23-as időt rontottam el azzal, hogy a legvégén az ideális íven volt egy mini, és éppen hozzáértem. És az a baj, hogy teljesen random, hogy mikor hol lesz a forgalom, nagyon idegesítő. Vagy ne lenne, vagy előre meghatározott helyeken.
No Sana No Life
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
picit talán off, de ha esetleg pont érdekel valakit, van 1db autó, készleten.... [link] -
SenorGrande
senior tag
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz CJ4567 #20438 üzenetére
Nem véletlen, hogy egyáltalán nem népszerű a street rivals. Inkább az RNG ellen versenyzel, mint a többiek ellen, úgy meg sok értelme nincs, mert többnyire előbb jön az egyérgörcs, mint egy normális idő. CC rivalst se szoktam játszani, pont ugyanezért, meg a három dirt futamot sem ami átvezet a mudkickersen, mert amikor a tökéletes futam közepén pont úgy adja be, hogy egy ugratás után nem teljesen tökéletesen érkezek és véletlen leér a lökhárító csücske, már veszi is el az eredményt. Pedig ilyen apróbb balesetek után igazán továbbengedhetne.
A legjobb amikor épp jól működik a fizika és 3 tonnás pickupom 10 méternyit hátrapattan egy drótkerítéstől vagy egy facsemetéről. Attól is hamar felszökik a pulzusom.Tibiajax: Fura, hogy mire ideér 25M-ről 50-re ugrik az ára. Egyébként meg tényleg ronda.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Kisgépkezelő #20441 üzenetére
egyrészt betudható először is nyilván a szutyok forintnak, viszont minden mást megtudsz erről a gépjárműről és arról, hogyan lehet itthon a tied, ennyiért, itt
az meg, hogy hogyan néz ki, ebbe ne menjünk bele szerintem...
maradjunk annyiban, hogy ez egyike azon személygépkocsiknak, amiket mindig, mindenhol, és mindenki megnéz és meg fog nézni..
szóval hagyjuk, hogy hogyan néz ki, mert csak magatokat égetitek -
SenorGrande
senior tag
válasz Tibiajax #20442 üzenetére
Ketten már nem nézzük meg, tehát a "mindenki megnéz és meg fog nézni" megdőlt.
Égetem magam, mert nem tetszik egy autó?
Megdönthetetlen érveid vannak.
Van baj.– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz SenorGrande #20443 üzenetére
nem, veled vannak nagy problémák sajnos aki egy shelby mustangra - főleg hát egy ilyen darabjára - azt képes mondani, nagy fellengzősen, hogy "sehogy nem néz ki"... vagy mit is mondtál? lehet, nem jó már szemüveged, idősebb korodra, a rosszabbodó látás mellett kicsit már a szenilitás is érkezik, lehet
ízléseken nem szabad vitázni, mert szubjektív persze, de szerintem iszonyatos kisebbségben vagy - talán majd még Kisgép csatlakozik majd hozzád - azzal, hogy ezt az autót lesemmized
szubjektívitás ide vagy oda. ha van autó, ami nem semleges, az ez
-
rdt89
addikt
Ezt olvastam a Xbox topikba [link]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tibiajax #20439 üzenetére
Ha megnyugtat, nekem eléggé bejön a 2020-as Shelby GT500. Igazából az szubjektív, hogy kinek mi jön be, de az biztos, hogy egy fejet fordító autóról van szó.
#20441 Kisgépkezelő Másik kedvencem, amikor néha engedi, hogy hozzáérj a falhoz, máskor meg egy icipicit megérinted a falat, és azonnal rontottnak számítja a kört.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest