Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Nowhereman

    őstag

    válasz Qorthral #3389 üzenetére

    Már azt sem tudod, te már nem tudod meddig tart Senna, és hol kezdődsz te. Sennáról nem mondtam én semmi sértőt, te meg tutira nem vagy valami nagy autóversenyző.

    A csapatot ha jól emlékszem 87-ig még Benetton-Tolemannak hívták, ahogy a mostani BMW-t is BMW-Saubernek. A különbség csak annyi, hogy a BMW nem csak nevet adott. És ha neked az volt a mániád, hogy azzal az autóval, és nem pedig azzal a cégtáblával. Az autót elékészítő brigád kvázi ugyan az volt. De ugye neked a Ladának és a Zsigulinak, a Datsunnnak és a Nissannak sincs semmi köze egymáshoz. És az összes kékhalál magától is megszünne, ha a Microsoft átkeresztelné magát.

    Ha nem vésődött az agyadba Nakajima neve akkor tutira veszem, hogy nagytávolból ból tudod, mi is folyt a Lotus körül a 80-as évek közepén. Pedig ha a pontok 90%-ával dobálódzól, mint a megdönthetetlen bizonyítékról, akkor illene tudni valamit a csapattársról is. Arról meg ne is szóljunk, hogy ez alapján Baumgartner, aki 1 pontot gyüjtött és a csapattársa 0-t, az 100%-kal már nagyobb valaki Sennánál.

    A szövegértésemmel nincs probléma. De mielött a mindenidők legjobb esőmenőjét ne egy olyan figurának adjuk, aki nem ver 13 másodpercet a mezőnyre esős edzésen, vagy akinél azonos esőversenyen valaki egy klasszissal gyengébb autóval szebben muzsikál. Ehhez kell egyfajta csőlátás, hogy a többieket ne lássuk.

    És tudom az idő mindent megszépít, de Angelis nem azért volt népszerű, mert olyan utolérhetetlenül gyors lett volna, hanem mert tisztesen odattette magát.
    [link]
    hja és benne van, hogyan tudott Senna tízszer annyi pontot gyüjteni, mint a csapattársa.
    És ha megnézed, se Birkának, se Massának sem rosszabb a statisztikája, csak a személyiségük sehol sincs az ővéhez képest sehol, mint ahogy sok világbajnoké sem.

    És a fórum tisztaságáról majd akkor papolj, ha nem beszélsz harmadik irányba.
    És nem cáfoltál meg te semmit, ahhoz legalább egy észérvet ki kellett volna préselned magadból. Még a legracionálisabbak az őt éves távlatú statisztikát felvonultató hozzászólásaid voltak. Igaz ennyivel lehetne Kimit fikázni, hogy tavaly nem nyert azzal az autóval, amivel most egy újonc is tud. Akár olyan teljes versent is be lehetne videolinkelni, amin Birka vagy Trulli alázza az egész mezőnyt. Link aztán hanghzatosan hirdetni: Birka ill. Trulli minden idők legnagyobb pilótája! Komikus nem? Egy példával logikailag csak cáfolni lehet. És azt már le is írtam, hogy te egy csőlátásos Sennahívő vagy, úgyhogy nem a meggyözés miatt ökörködöm veled. Csak tudod, sajnos egy mocskos perverz barom vagyok, akinek jó látni milyen a saját magával való szembesülése elől valaki más valaki imádatába menekülő ember. Nem mindenkit elégíthet ki az animal chanell. És mivel a fórum sem erre való, úgyhogy békénhagylak, és megkimélem a fórumot a szeméttermeléstől.

    Ps: valamikor 84-85-ben én is rajongtam Sennáért, de onnét, hogy kihisztizte magának az ötödosztájú csapattársat, már kölökként felfogtam, a tehetség nem jár feltétlen emberi nagysággal is.

    Utánam a kondenzcsik!

Aktív témák