- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Plazma TV topic
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
Aktív témák
-
-
Dumb
senior tag
válasz venember83 #2800 üzenetére
Ez itt derékszög volt sztem :S Inkább 35-45 fok, de jó lenne másik kameraállás is...
[Szerkesztve]"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Finwe
őstag
Most nézem az ismétlést. Igazság szerint a kommentátori fülkében elég nagy a sötétség . Folyton nagyot akarnak mondani, nem igazán látják áta helyzetet pedig még nem is történt semmi komoyabb.
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
wildrain
addikt
És hogy került Wurz a dobogóra? Talán erőből? Szerencséje volt, semmi más. A végén meg a gumik és a pálya állapota miatt teljesen felborult az erősorrend, erre példa Sato szárnyalása. Nem állítom, hogy ha minden oké a kocsival, akkor megnyeri a versenyt, de valamennyit biztos bezavart a végsebességbe és a féktávokon is.
Raikkönen biztos nem változott meg, és nyomja neki, ahogy bírja, de az autó nem fekszik neki. Vagy az őt szidók közül tényleg mindenki azt gondolja, hogy odakerült egy tökéletes autóba, minden klappol, de ő úgy döntött, hogy most éppen nem akar nyerni?
Nyilvánvaló, hogy jobban megy, mint eddig, mert Massánál az utóbbi két versenyen gyorsabbnak tűnt. (Monacoban csak az edzéseken látszott ez.) De még mindig nem fekszik neki ez a gumi vagy az autó.
[link] -
neduddki
nagyúr
HI!
MIa fen volt iott??? megyek olvasni...
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Chip
aktív tag
Ha le van zárva a boxutca (vagy nem ezért volt piros Massának és a többieknek) akkor Alonso és Rosberg hogy jöhetett ki? Ha nem volt lezárva akkor miért büntették meg őket stop&go-ra?
-
venember83
nagyúr
Nem szempont, mert van eleg.
wildrain: teny, h Raikkonen sokszor gyorsabb Massanal, de nem megy neki, ezt se probald bebizonyitani. Ennek az evnek kb annyi, kiveve ha nagyon megkapja a Ferrari a fogast s mostantol kb minden futamot a vorosok nyernek. Biztos, h nem felhotlen minden a maranelloiaknal, de szvsz ismet gumival vannak problemaik, csak nem ertem miert, mikor olyan jo, hosszu es eredmenyes viszonyban vannak a Bridgestone-nal, lenyegeben mikor bejott a Michelin ok voltak az egyetlen valamirevalo csapat akik megmaradtak a japan kopenyeknel.
Chip: nem erdemes ezen filozni, nem csodalkoznek ha meg 1-2 versenyzot kizarnanak. Mondjuk Hamiltont nincs miert, kb o az egyetlen, meg Maylander, mondjuk
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #2823 üzenetére
De milyen boldog lett volna, mikor meghallja, h minden rendben van, mondjuk laban kivul...
-
-
wildrain
addikt
válasz venember83 #2818 üzenetére
Nem is akarom azt bizonygatni, hogy minden tökéletesen megy neki, mert nyilvánvalóan nem úgy van.
Viszont az egyetlen referenciapont Raikkönen teljesítményének mérésére Massa lenne. A Ferrari az utóbbi három futamon lemaradt a McLarenhez képest, és ez okot ad arra, hogy miért nem a futamgyőzelemért harcol. Ha csak ő nem lenne elég gyors, akkor Massa még mindig ott lenne az első három környékén, de nem így van, sőt Massánál gyorsabbnak tűnik mostanában. Így csak annyit tudok mondani, hogy tényleg igazat mondott, és kezd magára találni, de eddig egyéb problémák miatt ez versenyen nem mutatkozott meg.
Ez az év még nem úszott el, még bármi lehet. Amíg van matematikai esély, addig harcolni kell.
chili: még nem ért fel a file, de már kész
[Szerkesztve] -
Chip
aktív tag
Valaki bemásolná a Live Timing-ről Alonso és Rosberg köridejeit a 25.-től a 35.-ik körig?
-
Motion_Blur
félisten
Kubica sértetlen a hatalmas baleset után!!! [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Kraptor
őstag
Ezt az Alfonz Rosberg büntetést nem nagyon vágom. Most nézem Sportklubbon és pont Kubica balesete volt mikor már kinn volt az SC felirat de páran már kinn voltak a boxban és azok nem kaptak büntit és még a szöveg, hogy pitstop open nem jött fel.
-
Oliverda
félisten
Jövőre nálunk? [link]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Chip
aktív tag
Alonsonak csak erre az évre szól a szerződése?
-
Nimrod
addikt
válasz Motion_Blur #2829 üzenetére
De ha ő nem törte el a lábát, akkor ki?
Azért nehogy már egy törött lábat ne lehessen észrevenni. -
aesir
veterán
válasz wildrain #2827 üzenetére
''A Ferrari az utóbbi három futamon lemaradt a McLarenhez képest''
Lássuk csak, utóbbi 3 futam... Barcelona, Monaco, Montreal. Massa mintha nyert volna Barcelonaban.
''Ha csak ő nem lenne elég gyors, akkor Massa még mindig ott lenne az első három környékén, de nem így van, sőt Massánál gyorsabbnak tűnik mostanában.''
- Barcelona: Massa az első 3 környékén volt, hiszen nyert.
- Monaco: Massa az első 3 környékén volt, hiszen 3. lett.
- Montreal: Massa előrébb volt mint Raikkonen, mikor feketét kapott.
Nekem nem úgy tűnik, hogy gyorsabb Massanál.Van saját életem...
-
Motion_Blur
félisten
A balesetről készült HQ képek: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Oliverda
félisten
Ha valóban kutya baja sem lett Kubica-nak, akkor kiváncsi leszek hogy inkább elküldik-e egy kis pihenőre, és beültetik-e Vettel-t, vagy már pénteken ismét az autóban ül. (mármint a tartalékban, mert gondolom ezt nem hozzák rendbe 5 nap alatt)
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
eXodus
őstag
Most is elég jól ment massa amikor előrekerül.... ugyan olyan köröket ment mint hamilton ( bár hamiltonnak volt pár gyorsabb köre ) és LEHET h massanak több üzemanyaga volt...
Lehet a ferrarinál 1kiállásra mentek? bár amilyen a lágygumi volt.... vagy első kiállás hosszabbra tervezték.
Egyébként szánalom lett az F1 Monaco=0előzés , Itt=1előzés ( hála alonzónak )
Senki nem megy szélárnyékba NORMÁLIS helyzetben....
jah és kimiből kinézném h agresszívabban próbálna menni mint massa de nem... ( mert massanál nem megy ez az előzgetés de kimi bár bizonyította h tud.... mi van vele? többet várnék tőle...)
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
ezt a narancssárga valamit kapja el Kubica [link]
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
sparx
tag
válasz Motion_Blur #2839 üzenetére
Nemértem miért nem tesznek a betonfal elé jópár sor gumit..rendben h nem egy szokványos kicsúszási hely, de azért ennyit megérne sztem..az a csupasz beton eléggé veszélyes így, akárhol is van..
-
LOTR
addikt
nem vagyok teljesen tisztában az új szabályokka, de az első körben Sc idején nem lehet kiállni a boxba (ezt csinálta Nico, meg Lonzi), viszont ha a box kijáratában piros a lámpa, akkor meg kimenni nem lehet onnan (bár nem tudom, hogy bemenne lehet, kimenni meg nem?) - na most ezt azért nem csak Massa meg Fisichella csinálta meg, az előzésről nem is beszélnék
szerintem lesz ennek még visszhangjaOne Ring to rule them all
-
shev7
veterán
azert nem lehet kimenni, mert eppen jon a SC-s kocsisor, es mivel eleg fura a boxutca kijarata nem lenne szerencses osszeengedni oket, ezert addig (par masodperc) pirosra valt a lampa, es akkor nem lehet kimenni a boxbol. '' na most ezt azért nem csak Massa meg Fisichella csinálta meg'' De, pont csak ok csinaltak meg, legalabbis en mast nem lattam. Kubica nem veletlenul allt meg a lampanal.
''szerintem lesz ennek még visszhangja''
Milyen visszhangja? ugyan ezert buntettek meg anno Montyt, eleg egyertelmu a szabaly...''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Motion_Blur
félisten
-
madster
tag
Valaki írta, hogy mikor Hamilton odament a végén Dennishez, akkor nagyon savnya képet vágott. Nem hiszem, hogy Alfonsót preferálná, mi értelme lenni őt erőltetni, ha Hamilton jobb (több pontja van) peszer, ha ez a tendencia folytatódna. Viszont akkor mi volt a baja?
-
LOTR
addikt
nem erre az esetre értettem, hogy lesz még folytatása (mert ez a szabály, be kell tartani), hanem úgy az egész versenyre, nagyon sok volt a ''kevergés'', szerintem valamelyik istálló kitalál még valamit
pl azt hiszem trulli is előzött sc alatt (az csak egy dolog, hogy kiesett)One Ring to rule them all
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest