Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myoka
csendes tag
válasz zolikaDB #248 üzenetére
G-kódos, sajnos nem kérdezget tőlem semmit Heidehain vezérlésben is otthon vagyok kicsit, meg az NCT G-kódos változatában, a miénk szinte teljesen olyan, mint a Fanuc, csak bonyolultabb a menürendszere... :S
A mostani cégemhez csak azért vettek fel, mert nagyon nincs errefelé "szakképzett" CNC-s, de kapásból 20al kevesebb volt a bruttóm, mint az akkoriban felvett srácoknak...
Jó... igaz már némelyiküknél többet keresek, de nálunk ez a több csak párezerben mérhető. Azért vicces volt az idei 1,7% béremelés a 10% infláció mellett, legalábbis év elején "csak" 10% volt az is....
Na de nem panaszkodom, mert tanulásra meg tökéletesen megfelelt.
Huh köszörűsnéni nem szeretnék lenni. Imádom a marást, kiélhetem benne a kreativitásomat. Az esztergálás is "túl egyszerű", sokkal jobban szeretek 3D-ben gondolkodni...már el is felejtettem, hogyan kell esztergálni. Jobb lenne sokoldalúnak lenni, de így legalább azt csinálom, amit szeretek is.
Albiba megyünk 2 barátnőmmel, talán így kicsit könnyebb lesz. Hallottam, hogy némelyik cég ad albérleti hozzájárulást. Remélem sikerül kifogni egy ilyent.Debrecen szép hely.
myomyo
Új hozzászólás Aktív témák
● nem beszélgetős OFF topic!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI kábel TV
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi haladó szinten
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest