- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Integra
titán
válasz bagyulajuve #4200 üzenetére
huhh, a labda okozta a sérülést vagy utána verte be a fejét valahova az esés közben?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
mr.ki
aktív tag
válasz bagyulajuve #4195 üzenetére
Az, Murphy a ku*** anyját , nálam is jelen volt a szemét,de hosszú, úgyhogy ez most kimarad.
Igen csak az a baj hogy általában kézzel védjük mindkét részt,s egy-egy tenyér ugy nem elégForza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto
-
Integra
titán
válasz bagyulajuve #4202 üzenetére
de ugye rendbejött
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz bagyulajuve #4208 üzenetére
good news
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bagyulajuve
addikt
azért jól összegyűltünk mi hadirokkantak
mindenkinek nyugodalmas jó éccakát kívánok ill. kellemes iszogatást kívánok
[Szerkesztve]Resistencia eterna
-
thaler2
senior tag
És hogy az esti meccshez is hozzászóljak:
MIÉRT NEM VOLT BUNYÓ???? MÁR LÁTTAM LENDÜLNI A HOLLAND JÁTÉKOS KEZÉT!!! de jó lett volna beohan mindenki a pályára, és egy jó 60ezres bunyó -
taltos
senior tag
válasz bagyulajuve #4145 üzenetére
Hajszál pontosan egyezik a véleményünk, annyival kiegészítve, hogy én Héder Barnát (vagy kit) is bírok.
-
(Kolombusz)
veterán
Mekkora meccs volt a tegnap esti. Uhh.
Nekem a portugálok játéka nagyon nem tetszett, és maga a stilusuk sem. Figot csont nélkül kiállitottam volna. Fejelje az apja faszát.
Sajnálom a hollandokat, mert mindent megtettek, mégse jött össze.
Bár Nistelrooyt éppen be lehetett volna állitani, lehet, hogy ő tudott volna gólt rúgni. De ezt már sosem tudjuk meg. -
Kicker
őstag
Reggelt Mindenkinek... tegnap elég véres kis meccset láthattunk, itt aztán volt minden, egyes mozzanatok a megye 2es szintet idézték (a keménykedős dolgok, nem a foci rész.. ), szegény hollandusok... én őket jobban csípem mint a portugálokat... no de a lényeg, hogy egy sebzett Portugália lesz Anglia ellenfele.. remélem ezt kihasználják...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Chili7
őstag
Milyen sportágat látunk? -
sh4d0w
félisten
Nah, nagyarcú hollandok megkapták, amit megérdemeltek... Persze ha Ivanov nem ennyire töketlen, elejét lehetett volna venni a második félideji eseményeknek. Még Ronaldo lerúgásánál ki kellett volna állítani a holland csákót, oszt nem lett volna háború... Ivanov még emellett is következetlen volt, a sípszó utáni szabálytalanságokat pirossal kellett volna jutalmaznia mindkét oldalon. Heitingának is kijárt volna egy sárga súlyos sportszerűtlenségért. A hollandusok meg kirakhatják az ablakba az UnFair Play díjukat...
https://www.coreinfinity.tech
-
Kobe
veterán
azért a hollandokat sem kellett félteni, nem egyszer ők mentek oda kötekedni, felrugják többször az embert, nem adja vissza a labdát stb....
-
thaler2
senior tag
Tegnapi meccsen nem lettem volna a bíró helyében, sz.tem megfordult a fejében, hogy valaki neki megy, meg úgy az egész meccset v.hogy a keze alatt tartani elég nehéz lehetett....
Azért volt több tanulsága a tegnapi meccsen...Miközben a 2 csapat játékosai majdnem egymásnak estek, addig a nézőtéren a holland-portugál szurkolók békésen ültek egymás mellett...Azért ez a nem semmi, pedig bennük is biztos felment az adrenalin. Mo.-on megnézném, ha mondjuk egy Ute-Fradi találkozón a játékosok egymásnak a pályán a szurkolók egymás melett ülve, mint hagynának egymásból... -
bagyulajuve
addikt
na akkor elkezdem a tippelgetést a mai meccsekre:
Olaszo.-Ausztrália: 2-0, az olaszok más dimenzió, de azért a kengurukat se szabad leírni, mert vannak remek játékosaik: Viduka, Kewell, Aloisi stb. Az olaszoknál toninak már illene gólt lőnie, remélem Alex is kap játéklehetőséget, bár már nagyon lassú sajnos . De Rossi a 4 meccses eltiltás miatt hiányozni fog (bár én legalább 6 meccsre meszeltem volna el). Nagyon sokat várok Gilardinotól is, de Totti kezdőcsapatba jelölését még mindig nem értem, abszolút formán kivül van.
Svájc-Ukrajna: 0-1 nehéz megmondani, hogy ki fog továbjutni, de én az ukránokra tippelek, elsősorban Seva és Rebrov miatt, meg talán rutinosabb a csapatuk. A svájciak eddig szépen szerepeltek, és az sem volna meglepetés ha ők jutnának a 8 közé. Azonban túl fiatal a csapat és egyik legjobbjuk Sanderos hiányozni fog.Resistencia eterna
-
Integra
titán
azért mekkora suttyó ez a blatter is....
''Még Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elnöke is kritikusan nyilatkozott szegény Ivanov bíróról. “A játékvezető nem teljesített egy szinten a játékosokkal, talán magának is adhatott volna egy sárga lapot” – szellemeskedett kínosan egy portugál tévécsatornának a futballvezér. “Indulatos mérkőzés volt, drámai az utolsó pillanatokig, megérdemelt portugál győzelemmel. Remek szórakozás volt, leszámítva a játékvezető következetlenségeit, és néhány játékos sportszerűtlenségét.”''
egy ilyen fontos személynek nem egy ilyen magát féltő és mosdató undorító dumát kellett volna mondania, hanem azt, hogy őszintén szólva, nem vagyok benne biztos, hogy lett volna bíró aki ezt a meccset kordában tudta volna tartani, szerintem ivanov megtett minden tőle telhetőt. áááááá, rühellem az ilyen nyilatkozatokat, pöcs blatter
[link]
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bagyulajuve
addikt
válasz Integra #4233 üzenetére
azt kell h mondjam h egyetértek veled, talán ha az elején kiállítja a Ronaldoval szabálytalankodó hollandot, akkor nem fajulnak el a dolgok ennyire, bár ezt nehezen hiszem
nagyon túlpörögtek a játékosok és nem tudom hogyan lehetett volna őket lenyugtatni, ez inkább az edzők dolga lett volan, de ők semmit sem csináltakResistencia eterna
-
bagyulajuve
addikt
Léderer a 6. a sportriporterek népszerűségi listáján
[link]
sztem inkáb a 106 hely felé közelít ő, ahogy ordibál a fürdősk**va hangjánResistencia eterna
-
Integra
titán
válasz bagyulajuve #4235 üzenetére
miért? palik is hány embernek jön be...
az iskolázottságukra és az általános műveltségükre kíváncsi lennék...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz bagyulajuve #4237 üzenetére
lol
de én most a fanokéra gondoltam...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
mr.ki
aktív tag
válasz bagyulajuve #4235 üzenetére
Kapásból a Sport Tv-sek is jobbak.
Ez azért van szerintem mert sok ember csak most néz meccset v. egyáltalán sportot, és mivel ő van főműsoridőben ezért nagyon sokan egyáltalán csak őt ismerik/tudják a nevét...
Ahogy mondod,ez egy hüly* kis sz*arrágó
Az ilyen gyökér felmérésekben nem hiszek,mert aki csak kicsit is követi a hazai közvetítéseket ( vizilabda,szumó,MotoGP,műugrás,síugrás stb. az tudja ki a jó és ki a szar )
mod: szégyenletesnek tartom ezt az eredményt
[Szerkesztve]Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto
-
Kicker
őstag
ja, bocs... a meccs elején, mikor Nuno Valente, gyakorlatilag egy jól irányzott rúgással, az ötösnél Robbent mellbe rugta, az mi volt???? Onnan már nem is csodálkoztam semmin... sima tizenegyes, így nem mész oda bammeg...
Léderer egy bolond, de lassan a kedves idiotákhoz fog tartozni... mondjuk 100 év múlva...
Világi gyerek egyre irritálóbb... kisköcsög!Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Aha és Figó?
Az egész második félidőben be nem állt a szája, folyamatosan provokált, szinészkedett, mit várjon az ember a többi játékostól, ha a csk ilyen?
Akkor lett volna itt igazi parasztgyalázat, ha egyenlít Hollandia.MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
nagyúr
A hollandok és a FIFA vezér is a bírót szidják
Nagy vihart kavart a tegnapi, kis híján botrányba fulladó Portugália - Hollandia mérkőzés. Az ''Oranje'' szövetségi kapitánya és Sepp Blatter a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke is élesen kritizálta a húsz lapot kiosztó Ivanov bíró ténykedését.
[link]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
nagyúr
válasz Integra #4236 üzenetére
palik nekem is bejön.
alapvető különbség azonban, hogy ő egy alapvetően uncsi sportágat közvetít, és teszi i zgalmassá a hülyeségével. Ha bárki más közvetíti a forma-1-et, még annál is unalmasabb.
Léderer meg egy alapvetően izgalmas sportot ront el a hülyeségével és a felkészületlenségével.
sőt, engem már a hangja is idegesít.
Hajdú bé százszor jobb,
bár már ő sem a régi (nem sziporkázik annyit...
''igazi svéd kapus - beáll a kapuba, s véd'' )
[Szerkesztve]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Skipp
senior tag
válasz fokukac #4242 üzenetére
Teljesen igaz, hogy befolyásolta a meccset, néhány ítéletével én sem értettem egyet, valamelyik kiállítást teljesen jogtalannak éreztem én is.
Viszont nem lehet teljesen Ivanovra kenni. Játékosok is ugyanannyira hibásak. Nem mondom, hogy legyenek nyugodtak, mert bennem is 2 mp alatt felugrik a pumpa, nemhogy egy nyolcaddöntőn....
Nagyszerű show-t láthatott a közönség....
a foci valóban jó volt, de nem hinném, hogy a ''showhoz'' ilyen körítés járna...
Szerk: végülis jó út sztem nem volt, ha nem osztogat, akkor azért nem jó, ha osztogatott most azért nem jó.
[Szerkesztve]Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
Integra
titán
-
Lortech
addikt
Játékosok is ugyanannyira hibásak.
Nem... Csak a játékosok tehetnek róla. Az, hogy miket itél, az meg Ivanov dolga volt, de egy rossz bírói meccsvezetést, rossz döntést nem lehet okolni ezekért a sportolóhoz nem illő megnyilvánulásokért.
Sepp Blatter meg elég gyalázatos, ha ilyeneket mondott. 1 játékvezetőre sokkal könnyebb ráfogni a botrányt, mint a két jómadár csapatra.. Sűrű utólagos eltiltások és büntetések helyett.Thank you to god for making me an atheist
-
sh4d0w
félisten
válasz Latissimus Dorsi #4241 üzenetére
Ha nem write-only-ban vagy, akkor azt írtam, hogy Ronaldo lerúgásakor kellett volna megfogni a meccset... ekkor még senki nem tudhatta, mi lesz a második félben. Ha az első adandó alkalommal megfegyelmezi a játékosokat, akkor azok a labdával és a játékkal foglalkoztak volna, nem pedig egymással. De mivel úgy érezték, hogy ezt szabad, ezért nekiálltak egymást jó alaposan faragni...
A másik: Hollandiának volt lehetősége, hogy egyenlítsen, helyzetek tömkelegét hagyták ki a második félidő elején. Csak 2-t kellett volna berúgniuk és akkor most nem a csomagolás a napi program. Csak a játékkal kellett volna törődni...https://www.coreinfinity.tech
-
bagyulajuve
addikt
ide is beynomok már egy kis lédi áki adalékot:
[link]
ez a csávó kész, nem is szereti zgazán a focitResistencia eterna
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Bluetooth hangszórók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest