Hirdetés

Aktív témák

  • ponti_ak

    addikt

    válasz Sixkiller6 #1288 üzenetére

    :O Biztos mindenki unja már a retekklub és az úgynevezett kommentátorok folyamatos fikázását, de a következő jelenet mellett nem tudok szó nélkül elmenni.

    Helyszín: Berlin
    Jelenet: Ronaldinho keresztet vet, majd csóválja a fejét, miután lövését védte a horvát kapus.
    Az elhangzottak:
    Léderer: - Hát igen, a brazilok nagyon vallásosak. (Eddig OK) De a legvallásosabb közülük is Roberto Carlos.. ...öeeee..Mivan?? Ez hogy jött ki neki? Blikk-be' vót biztos... bahh.. A vallásosság mértékegységének bemondásáért azonnal átutalok 1milliót, plusz egy db nobel békedíjat is nyomban megítélek a helyes megfejtőnek. Gyorsan fel is húztak 2 templomot a számukra. (???) Bár igaz, hogy valójában már léteztek ezek a templmok, de mindegy. (:F Mivaaaan?? :F Ez hülye! :D)
    Kovács K.: - Igen, az egész brazil csapat nagyon vallásos, közösen szoktak imádkozni a meccsek előtt... A fradi is próbálta ezt átvenni egyszer, de nekik nem jött be annyira. :Y Hát b_zm_g, én itt, ezen a ponton majdnem lefostam a bokámat. Azután pedig szó szerint lefordultam a kanapéról a röhögéstől, de a végén már inkább sírni volt kedvem... Ekkora állat nincs is. És bemondja élő közvetítésbe, az ÖKÖR. Pffff...mára elég is volt a ''közvetítésből'' (ami az eddigiekhez képest nem is volt rossz .. ööö. ezt én írtam?... neeeem, biztos csak a sör miatt.. :U )

    Jó éjszakát.


    Szerk: a meccs amúgy nem volt rossz, a horvátokat sajnáltam kicsit, a brazilok tényleg halványan muzsikáltak összességében..
    Na majd a spanyolok, holnap! :C

    [Szerkesztve]

Aktív témák