- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emperor_
addikt
válasz Zolee11 #26437 üzenetére
Szemre minden okés a beállításoknál.
Pár finomítási javaslat:
- a hibernációt tiltsd le, ha nem használod,
- a virtuális memóriát állítsd 400 MB - 4000 MB értékre.Amit tennék:
- HDS felület teszt, olvasás módban,
- az Erőforrás figyelővel ki kéne lesni, hogy mi okozza ezt a felfutást,
- w10 topicba is bekérdeznék, hogy van e ilyen ismert hiba,
- egy friss, fém pöckös SATA3-as kábel tennék, biztos, ami biztos alapon, bár nem látok kábelhibára utaló jelet,
- firmware frissítést ellenőrizném evvel: [link][ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
-
xuldar
addikt
válasz Zolee11 #26437 üzenetére
W10 topikban kérdezz rá, szerintem az ostoba automata frissítéssel lehet összefüggésben, mert mindig letölti az újabb és újabb frissítéseket, ha kell, ha nem. Valaki járt már így nemrég.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Redneck
nagyúr
válasz Zolee11 #26445 üzenetére
Windows 7 topikban van leírás, 10 perc megcsinálni, új telepítésnél is. Ezzel terelnek az újra, ha akarnák, nem manuálisan kéne megoldani. Háromszor raktam mostanában SSD-re váltás miatt családi gépeket. Mindegyik köszöni, megy a 7 rendesen, update is ahogy kell.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Zolee11
senior tag
válasz Zolee11 #26445 üzenetére
Sajnos egyelőre nem jutottam előrébb.
- SATA kábelt újra cseréltem
- ADATA Toolbox nevű programjával teszteltem, újabb FW nincs, HDSentinel olvasás teszt végigfut hiba nélkül.
- Drivereket cserélgettem, igaz az alaplapi vezérlőhöz nincs újabb driver, illetve nem is volt, mindig is a win alap drivere volt hozzá.Most jön még az átszerelem, sata tápkábel hosszabbítóról leveszem, közvetlenül a tápból kapja majd a kraftot, habár ezt kizárnám mint hibalehetőség, a hdd hiba nélkül működik ugyanezzel a hosszabbítóval. Illetve megpróbálom más sata portban is.
Azt jól gondolom, hogy a SATA vezérlő minden 970-es chipset-tel szerelt alaplapnál ugyanaz? Csak a két hátsó e-sata vezérlőjéhez volt driver. Arra akarok kilyukadni, hogy arról nem lehet szó, hogy ez az SSD nem kompatibilis az alaplapom sata vezérlőjével, hisz ha erről lenne szó, akkor minden alaplappal gond lenne ami 970-es chipset-tel szerelt. Vagy rosszul gondolom?Tehát ha semmilyen megoldással nem tudunk úrrá lenni ezen a helyzeten, akkor kijelenthetjük, hogy magával az SSD vezérlőjével lehet probléma, és neki kell veselkedni, kemény írás-olvasás tesztnek, persze nem ebben a gépben, hisz itt rendszerlemezként szolgál. Ha elbukik, azaz nem reagál, akkor egyértelmű, hogy hibás --> vihetem cseréltetni.
no brain, no problem
-
Zolee11
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.Mindenkinek további jó fórumozást!
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- 2db WD Black 2TB 64mb cache 100/100, 100/99
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan! Seagate 14TB SATA 7200RPM HDD!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- WD Black 2TB 3,5 HDD 100/100% os
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest