- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz Emperor_ #26529 üzenetére
Most már szándékosan nem tettem fel, annyit szívtam vele, hogy mindenképp meg akartam találni az okot. És meg is lett, egyelőre hiba nélkül működik a rendszer több napja. Természetesen legközelebb már nem állítgatok, hanem driver fel egyből. Mellesleg jó tudni, hogy ilyen gondok lehetnek, mivel itt is meg máshol is az az elsődleges ajánlás, hogy az alap sata drivert ne bántsuk... Rendben, de a példámból is látható, hogy kb. egy hétig észre se vettem, HDD-ről jöttem, ahhoz képest azért van sebesség, ott megszoktam, hogy néha várni kell, egy-egy processzre, lehet egy gyakorlott SSD-s user ezeket a dolgokat egyből észreveszi. Ha így telepítek több gépet, észre se venném a bajt, a felhasználó aztán meg főleg, max., ha tényleg elég nagyok a LAG-ok, illetve fagy a gép. Innentől kezdve telepítés alatt menni fog a win rendszernapló is...
A másik, hogy állítólag nagyobb frissítésekkor simán visszateheti a win a microsoft drivert, érdemes erre figyelni, de persze az akadások majd észrevetetik a problémát, ismét feltenni az adott gyártóspecifikus drivert.no brain, no problem
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.Mindenkinek további jó fórumozást!
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...