Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz radi8tor #42055 üzenetére

    Különösebben nem érdekel. Az SSD van értem, és nem fordítva, és így is 98 % a kondíciója, és a teljesítménye meg 100%, és 9 hónapja használom, szóval sokat ki fog még bírni, de ha még 29 hónapot megy, a garanciaidő végéig, akkor sem leszek talán elégedetlen.

    (#42056) davidsz: Evvel nem értek egyet, mert mások a felhasználói szokásaink, és körülményeink. Dokumentumom kevés van, de képekből vagy 150 GB, a többiről meg nem beszélve. Ha minden ilyen dolgot az SSD-n tartanék, akkor az 512-es sem lenne elég. Dokumentumokat, meg képeket meg egyébként sem tartok a "C" meghajtón, mert nem biztonságos, ha csak nincs belőlük egy tükörmásolat egy külső meghajtóra naponta....
    Játszani nem játszok, szóval oda sem kell a nagyobb tárhely. Én szerintem 2 Oprendszerrel kényelmesen elférek egy 120 GB-os SSD-n.
    Van pár ( 7 TB ) háttértáram, és a Diskeeper annyira rendben tartja őket, hogy szinte meg nem mondanád, hogy nem SSD-ről nyitod meg a képeket, illetve bármit ami rajtuk van. Hozzá kell tenni, hogy ehhez kell egy ACDSee Pro 5 a képnézegetéshez, amely szerintem a leggyorsabb képnézegető többek közt.
    A 10-20 MB-os NEF képeket csak úgy pattogtatja!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák