Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Andie

    őstag

    Megtörtént a nagy upgrade! :)

    Tegnap este órákig mentettem le a dolgaimat a mobil vinyóra, majd ma reggel kiszereltem a hdd-t, és betettem a remek kis OCZ agility 3-at!
    Win 7 kérdés nélkül installált. Még a particionálás és formázás lehetöségét sem kérte, kollega szerint ott volt alul a "speciális beállítások" feliratnál, de én arra nem kattintottam rá.
    20 perc alatt felment a win7!
    Komplett újrainditás (leállitás + indulás) 25 mp!
    És minden pikkpakk azonnal indul, nincs homokóra, nincs várakozás, akadás, tökölődés! Sőt, néha nem tudom elolvasni, miket ir ki frissítés, telepítés közben, mer úgy darál :)

    Felraktam a Diablo3-at, amiért végülis (najó, nagyrészt) az egész kisérlet indult.
    Döbbenet!!!
    Játék betöltése 1 mp, Resume Game-nél megint 1 mp, és előttem van a pálya, lehet mozogni, harcolni, minden azonnal ottvan, nincs akadás, töltögetés, vinyó kaparászás, stb. Korábban (a vinyóval) fél perc volt, mire megjelent a pálya (hangok már közben megjöttek), és ha netán nem a városban mentettem el legutóbb, akkor mire megmozdult a képernyő, kinyirtak. Ezekután is percekig még akadozott minden, meg-megállt a játék 1-2 mpre, és igazából ez fenn állt még órákkal később is.
    Most mindez eltünt! Minden folyamatos, minden azonnal történik, nincs várakozás és nincs lag! Sőt, a korábbi 25-30 fps helyett most 38-45 között mozog a játék, pedig semmit nem változtattam, minden hw összetevő a régi, csak a hdd lett ssd. Ja, meg az xp lett win 7. (még csak nem is raktam fel ati drivert, a win 7 által ajánlott 2009-es van fent)

    Baxxátok meg, olyan boldog vagyok mint egy gyerek! :DDD
    Köszi nektek minden segítséget és tanácsot amit itt kaptam!

    u.i: a kikapcsolandó dolgokat kikapcsoltam, 1-et nem értek: hibernálni miért nem szabad? (amellett, hogy a shutdown+restart még tán gyorsabb mint korábban a hibernálás)

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Aktív témák