Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz Ace Ventura #18018 üzenetére

    Egyszerűbb és olcsóbb lett volna, ha kikapcsolod a merevlemez cache-t a böngészőben, ugyanazt érted volna le (SSD-nél meg amúgy is javasolt kikapcsolni), az oldalak betöltése ugyanis csak akkor függ a háttértártól, ha a gyakran használt képek és egyéb összetevők a cache-ben vannak, és onnan akarja betölteni, de a mai net sebességek mellett a hdd már lassít (a 4k olvasás lassúsága miatt pl.), tehát eleve értelmetlen a cache. 36k-s betárcsázós netnél még volt értelme.

    Viszont amit gyakorlatilag megszüntet az SSD: az idegtépő, ismeretlen okú vinyó darálások, és az asztalra várakozás, meg egyáltalán, programindításokra várakozás. Akár több progit egymásra indíthatok, nem fogják egymás indulását lényegesen lassítani, mert az SSD elérési ideje nagyon alacsony.

    Cyberpunk: az a 2s az van 10-15 is.

    csimpok: mert az azonos vezérlő nem jelent azonos firmware-t, és a vezérlő köré épített egyéb alkatrészek milyensége is befolyásolja (a NAND chipek sem azonosak általában).

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Aktív témák