-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem tudom, talán a korral jár már.
Egykébként ha egy film nálam eléri hogy akár csak egyszer is jól szórakozzak rajta, akkor én azt már jó filmnek veszem. Egyszerűen vannak olyan művek amiket tényleg csak egyszer lehet megnézni.
(esetleg hónapok/évek múlva újra)
Plusz én idióta módon nézek filmeket. Nekem TF sorozat is tetszett, holott dugig volt bődületes hülyeségekkel, mégis a látvány elvitte az egészet.
Vagy a másik véglet amit fel szoktam hozni. Forrest Gump, Remény rabjai, Kétszáz éves ember (csak 3 példa, rengeteg hasonló jó film van).
EZeket imádtam, egyik legjobb filmeknek tartom őket, mégsem tudom rövid időn belül újra megnézni őket. Tudom hülye vagyok.
(és most tényleg a végleteket mondtam, ez nem azt jelenti hogy az idióta TF stílusú filmeket szeretem csak)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
TESCO-Zsömle
félisten
Veled van a baj: Hozzászoktál a jóhoz.
Én is... Mióta nincs TV-m, még annál is jobban idegesítenek a reklámok, mint amikor volt...
Aki csak jó filmeket néz, annak előbb utóbb túl magasak lesznek az igényei az átlagos 'jó' filmekhez viszonyítva is. Ez persze nem gond, csak így potenciálisan csökken azon filmek listája, amit tényleg tudsz értékelni. Tényleg kiemelkedő filmalkotások nem teremnek minden bokorban...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
FatalEror
addikt
Nem igazán,bár az EP-t talán újra nézném,de nem azért mert jó forgatókönyve..... De egyébként teljesen egyet értek,a stoly mindig valami megrágott kiköpött vacak aztán kész!Komolyan mondom talán a TED-nek komolyabb a forgatókönyve mint egyes filmeknek.
HardCore is my LifeStyle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Robotporszívók
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- xDefiant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest