- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz Yodamest #165634 üzenetére
Nagyon azt érzem, hogy a több évtizedes rajongótábor húzza fel ezt a filmet, a szép emlékek, olvasott történetek miatt, de maga a konkrét mozifilm önmagában abszolút nem egy imdb 8.7 kategória.
Az a vicc, hogy pont nem, ahogy én látom a könyvet ismerők és szeretők körében inkább semleges-negatívba hajló a vélemény, szóval én sem értem teljesen, miért van mindenki elalélva tőle. Azaz de, értem én, nagyon szép és látványos, de ez inkább Greig Fraser érdeme, viszont ma meg már ennyi elég is, a koherens, értelmes történet már luxus.
Gyakorlatilag senki nem tudta nekem megmondani könyvet nem ismerő ismerőseim közül, mi a Kwisatz Haderach, ami meg kb. az egész sztorinak a központi eleme és ez tökéletesen leírja a film érthetőségét.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Louro
őstag
A filmipar ezt lovagolja meg a képregényfilmek óta. 2000 előtt az X-men filmekkel. A képregényfanokat berántották. Majd jött a Vasember egy kiváló castinggal a főszerep kapcsán. Hollywood képtelen olyan kreatív lenni, mint régen. A mostani középkorosztályt célozza. Könyveken, képregényeken, DnD-n felnőtt emberekre céloznak. Az Alapítványt is elővették és csináltak egy könyvhöz szinte semennyire sem hű sorozatot. Marvelt is tudják, hogy le kellene már zárni, mert a színészek kiöregedtek. De inkább rebootban gondolkodnak. De a Barbie film is ilyen volt. A GI Joe filmek is egy meglévő ötletet lovagoltak meg.
Ráadásul az gondolják, hogy minél eposzibbra csinálják, annál jobb lesz. De a 3 órás filmekkel lassan Bollywood babérjaira törnek.
A másik jele az agyhalottságnak, hogy rebootok vagy régi filmek folytatásai jönnek. Kíváncsi leszek mikor jön a Die Hard reboot. Vagy az Ötödik elem folytatása.
Mess with the best / Die like the rest
-
paatrick
őstag
"Kicsit beszéljünk már erről a Dűne jelenségről."
Beszélgethetünk, csak az a baj hogy én már alig emlékszem belőle pedig 1 hete (?) láttam
Amúgy utána megnéztem youtubeon pár kibeszélőt, kritikát a nagyobb nevektől hogy rájöjjek mi is az amit én kihagytam.
Rájöttem. Mindannyian azt sugallták micsoda grandiózus epikus történet volt ez, és én meg pont ezt az epikusságot hiányoltam belőle. Történet és jelenet szinten sincs semmi emlékezetes, borzongatós, feláll a szőr a kezeden rész. Nincsen se tetőpont, se végkifejlet.Ez viszont egyértelműen a rendező sara, mert ha visszanézem az előző filmjeit, Szárnyas fejvadász 2049, Érkezés, ott sincsenek ezek meg. Mindkettő jó és érdekes sci-fi de egy szinten folyik végig.
Hogy mire gondolok: Interstellar - dokkolás, vízhullám, fekete lyuk
Itt is meg lehetett volna ez a film végén de hát olyan semmilyen lett az a rész is.A másik totál érthetetlen rész, míg a Szárnyas fejvadász 2049-ben férfiak százmillióinak adott egy nem létező nővel valami álomképet, itt a szerelmi szál bemutatása katasztrofális.
Én erre jutottam.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
markknight
veterán
Ó, sok ilyen jelenség van még a Dűnén kívül. Ott a Fekete Párduc 2, Oppenheimer és még lehetne sorolni. Még a játékidővel is elkurvultak ezek a nagy rendezők, 2 óra 40 perc alatt nagyon ritka egy mai film, konkrétan elfáradsz mire vége van egy-egy produkciónak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest