-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gerii
addikt
válasz Magnum_ #80130 üzenetére
4. típusú találkozások esetleg
Nálam most vizitelnek majd (mármint nem a földönkívüliek,
remélem)[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Magnum_ #80199 üzenetére
Érdekes, pár kritikus szerint akit követek Sly teljesen megérdemelte... és csodálkoztak is hogy nem kapott több helyen jelölést...
Remélhetőleg hamarosan leadják a mozik nálunk is a Creed-et, én is kíváncsi vagyok mire vannak úgy oda Sly kapcsán.
Viszont Fassbender és Jobs esélyeit ezek alapján eléggé kérdőjelesnek látom az Oscaron.
Pedig őt sokan befutónak tartják/tartották... de így hogy sehol semmi a globe-on... hát nem tudom.
Pedig ő is megérdemelne már egyet Leo mellett.
Annak azért szorítok hogy vagy Leo vagy Fassbender kapja... a többiek nem érdemlik meg idén.Margot Robbie meg persze instant get...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
brownus
veterán
válasz Magnum_ #81077 üzenetére
vagy commandos huu, de imádtam azt a játékot régen..
emmeg jó lesz, neighbors 2
ez is jónak ígérkezik: Southbound
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Magnum_ #81179 üzenetére
De Nolan-nek tök jó dolga volt, csak Batman volt abban a galaxisban, a többiek nem is léteznek, én nagyon várom a Liga filmet is, mondom hogy a Nolan trilodszi a legjobb.
(#81180) devil-k
Persze, troll az akinek egy remake új résznek eladva nem tetszik, ha ez a remake bármi más film lenne, egy szavam se lenne de így hogy pont a SW, olyan jó látni hogy ennyivel ki lehet elégíteni sokatokat, még az új trilógia is jobb amiben nincs egy lenyúlás se, tudom, nehezen érti meg ezt kb mindenki, mert a SW szemcsi lecsukódott mint a 3. részben Vader-en a maszk.Ez neked is mehet noxwill.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Magnum_ #81185 üzenetére
Nekem is ezért tetszik annyira a trilógia, de ez van, maradok a kedvenc szuperhősöm mellett.
(#81184) devil-k
Örök elégedetlen lennék egy kedvenc filmem se lenne, és rengeteg van, igaz 80%-uk a múlt évezredből, de hát akkor volt minden király.
Torrentében soha nem csalódunk, pedig az is fut 15 éve ha nem régebb óta.(#81183) noxwill
Te meg csak ne szórakozz, neked a komolyságot és rendet kell sugároznod topikgazdaként.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #81250 üzenetére
Trailerben, mintha feltűnt volna egy pillanatra.
Kikockáztam a jelenetet, nem ő az, sry.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Dilikutya
félisten
válasz Magnum_ #81686 üzenetére
Lehet nekiesek valamelyik este, ha sokáig fent vagyok, elalváshoz fölösleges mélyenszántó filmeket választani. Este is az 1980-as Flash Gordont néztem, az egyetlen erénye a Queen zenéje, amúgy irtó bugyuta film, kíváncsi lennék, mi vitte rá Max Von Sydow-t, hogy elvállalja a főgonosz szerepét.
Más: eddig nem érdekelt a Warcraft, de most látom, Clancy Brown is benne lesz. Kár, hogy egy pizsamában bohóckodik CGI orkként, pedig Schwarzenegger után a legmenőbb barbár.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
madgie
titán
válasz Magnum_ #81817 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a The Martian gyakorlatilag egy marsi MacGyver, ahol a játékidő nagyját a humor és a problémamegoldás teszi ki, a Gravitáció meg egy operatőri bravúr, zseniális atmoszférateremtéssel, ilyen megoldásokat azelőtt max videójátékokban láthattunk. És mire kapott Oscart? Pont ezekre.
-
.LnB
titán
válasz Magnum_ #81817 üzenetére
Interstellar>2001: Űrodüsszeia>Gravity>....messze messze egy távoli galaxisban -> Mentőexpedíció
Én sem értem a nagy hype-ot a film körül. Tele van blődségekkel. Bár állítólag könyvben sokkal jobb.Más:
Jahogy az AVP a legjobb Alienfilm?! Köszijólvan.
Azért vannak bajok na..[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- iPhone XS 64 gb gold patika
- Eladó netezős pc háttértár nélkül olcsón (HP Compaq elite 8300 microtower HDD/SSD nélkül)
- ASUS RTX 4080 TUF GAMING OC 16GB GDDR6X (TUF-RTX4080-O16G-GAMING) - Beszámítás: OK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest