-
PROHARDVER!
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
Mrguba & Zimmi:jó nektek, bár így menne nekem is
arpo: így igaz, +1
-
MdewC
nagyúr
Mennyire igaza van: [link]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Kristof_94
nagyúr
Ekkora egy bugos szemetet, mint a companion app. Licitálok egy otw Griezre, 514 ezernél zöld a keret, nyerésre állok, frissítem és nem változik erre pár másodperc múlva azt látom, hogy veszítettem. Kb. 150 ezret nyert rajta aki megvette.
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #11206 üzenetére
Krasit néztem tegnap. Nakata Egyből quick sellezte. A legxarabb ikon szerinte ezt mondta már korábban egyik wl meccs előtt aztán Nakata rúgta neki az első gólt
Szerintetek ez a James gyerek mennyire helyettesít egy Messit vagy George Bestet? Azon agyaltam veszek inkább egy arany Neymart meg Mbappet.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
-
Zimmi91
addikt
válasz Woodslave #11211 üzenetére
Blanc mellé keresek vkit, mert elől van Diego Costa, balra Perisic, jobbra meg James, szal mindenképp 2 db icon cdm kell, hogy meglegyen a chem
Legjobban Keane mid lapja vonz, csak nyilván az a legdrágább. Asszem tavaly még talán a főnökék is használtákJames eddig király, Perisic kezd elfáradni, Diego Costa meg még mindig egy állat, nagyon remélem ő ilyen is marad, való életbe utálom mint a sz@rt, de itt elvagyok vele
[ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #11209 üzenetére
Nem bízok ezekben hogy ingyen adnak jó lapot de az alsóbbak se rosszak az igaz
-
-
Mrguba
őstag
válasz Kristof_94 #11209 üzenetére
Epp gondolkodom mit rakjak ra...
Kiprbaltad es ugy irtad a deadeyet? -
sz_abika
addikt
14 tokenig mehetek el, de igazából Koemanon túl mar nem kell senki es a kezdőbe se fér be.
Gyozzetek meg h kell ez a grind nekemCampbell: most jó még, de kb 2 hét es Akanji lesz belőle
Lineker: Mbappe es Butra helyére?
Blanc: talán a legjobb alternatíva, Mid Ballack pénzzé tehető lehetne, de 2*ost a kozeppalyan... Necces.
Figo: egy jövendőbeli Ronaldo miatt lehet erdekes max
Zambrotta : Mbabu üdvözli
Socrates: Neki szoritanek légyszívesebben helyett a kezdőben, de drafton szinte fix pick es nem volt olyan meggyőző sohase.
VDS: megvan a6 token, sok idegszalat megsporolhatnek és a future Akanjim es 10 chemes lehetne biztosan.PSN: xszabikax
-
toxicjew
addikt
89 Ballack 85 Seedorf és 90 Veron közül kit tennétek be 3 fős kpra, egy védekező és egy támadó kp mellé (433(4))? Mindhárom mellett van érv, de nem tudok dönteni. Veronnál nagyon szar a M/M? Leginkább olyan kpra lenne szükségem aki szaladgál a pályán, nem kell hogy op védekező legyen de azért tudjon valamennyire és a kapu elé is odaérjen. Max 900kt tudok össze harácsolni, ezért nem jöhet szóba Ballacknál drágább.
-
Woodslave
félisten
válasz arpo04 #11214 üzenetére
Nyilván az lenne a legjobb csak eszembe jutott minek áll 900k egy olyan posztban amit esetleg egy ingyenes játékos ugyanúgy vagy hasonlóan megold. Kérdés hogy meddig. Persze ezt Felipe meg Neymar vonatkozasaban is el lehet mondani aztán elég távol áll a valóságtól
-
dracox
addikt
Ezt a Future Kubo gyereket érdemes kirakni? Valakinek van vele tapasztalata? c.a.160k lenne PC-n.
-
Sickboy25
addikt
tegnap voltam focizni és meccs közben rájöttem, hogy a legnagyobb programozók a világon az ea-né vannak.Ennyire élethű, valóságos játékmenetű focis játék még nem született soha.
A foci úgy nézett ki, hogy minden egy az egy elleni ziccert centikkel, de kihagytunk vagy a kapus fogott mindent, takarásból laposan, magasan, mindenhol ott volt pedig none rare ezüst volt. Kulcspasszaink rendre elakadtak, játékosok mintha sárba lépkedtek volna. Az ellenfélnél persze minden bement, még a 49 es bronz csatáruk szinte minden lövése gól volt, ami kapura ment.
Ziccereinket általában beverjük, de tegnap nagy volt a lag, meg a delay egész meccsen.Jó azért az hozzátartozik, hogy sok zöld link nem volt a csapatunkban
[ Szerkesztve ]
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Woodslave
félisten
Prime Barnes? Vki próbálta? Még az jöhetne szóba egyelőre lw -ből camba esetleg st
-
Mrguba
őstag
Hu gyerekek wl ben szembejott egy 92 full ikon csapat...
Megyek 1-0 ra..
Ugye sokkal jobb a csapata..
Jon kapura leszerelem kamu tizi..
Belovi csititgat ilyen csapattal.
Utana 3-1 re megvert es csititgat..
Szanalom emberek vannak -
Woodslave
félisten
ez a fitness hogy van? Ok rárakom a squad fitness egyszerű. De lehet őket pihentetni és akkor "magától" visszaáll, vagy csak aki resben van mint a piros lapnál. Hogy működik? Mert akkor csinálnék egy squad battles csapatot hogy ne kelljen annyit fitnessre költeni és felváltva játszanám a wl-t a sb-vel
-
Woodslave
félisten
akkor csak rotálni tudom a játékosokat. Na jó. Csak néztem hogy alig van fitnessem, aztán a hétvégére meg kellene pár azért de ilyenkor 1200+ korábban még próbálkoztam is ezzel, hétközben reggel 850-900ért megvettem wl-en 1200-1300-ért eladtam, de ez is aprópénz faxnak van kedve baxkódni vele.
POTM Aguero. 800k coin...
-
freddyadu
senior tag
válasz Woodslave #11236 üzenetére
Én az eleje óta ezzel kereskedek...
Lehet, hogy aprópénz, de azért darabján keresek 4-500 coint, volt olyan hétvége, amikor 1000 db fölött ment el!Olvasom itt, hogy nem lehet kereskedni, mert így szar, úgy szar.
Csak mások a lehetőségek. Le kell hajolni az apróert is. Hidd el, megéri!@nrico:
Most elég nehéz snipeolni... -
Woodslave
félisten
válasz freddyadu #11238 üzenetére
igazad van akkor úgy mondom abban a tételben amiben én csináltam nem érte meg De valóban ez volt az egyik, a másik meg a CAM-Cf (lehet cf-cam az olcsóbbik) azt kb 2000ért lehetett reggel megvenni este meg elment 3000-ban néha 3500-ban de ahogy néztem ehhez is igazodott már a piac
-
Gatho87
tag
Én nem tudom mivan,de nem tudok nyerni wl-ben ebben a játékban. Div 5ben vagyok és gold 3 volt egyszer max... De eljutottam arra a szintre töröltem is a játékot eladtam mindenkit. Utolsó passzt mindig máshova adja nem a helyzetben lévőnek hiába odairányítom. Mindig vezetek és mindig kikapok. A legidegesítőbb , hogy mindig elveszem a labdát és mindig nála marad. Ha tisztán szerelek és nem pattan vissza rendre elpasszolják. Mindig így kapok gólt 95% ban vagy rálövi és visszapattan. Lehet én csinálok vmit rosszul?? Nem jól szerelek?? De annyira nonszensz, hogy 67 % os labdabirtoklás és 95% passz és még sem nyerek. Ugyh gameover..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Woodslave #11236 üzenetére
"akkor csak rotálni tudom a játékosokat."
Nem muszáj, már ha úgy érted ezt, hogy egyenként kell cserélgetni.
Csinálhatsz két külön csapatot és játszhatsz felváltva, csak a wl csapat padjára tegyed az sb játékosokat (és vice versa), ne a klubba.
(#11238) freddyadu:
"Olvasom itt, hogy nem lehet kereskedni, mert így szar, úgy szar.
Csak mások a lehetőségek."Szerintem is, meg olyat is szoktam olvasni, hogy annak hiányzik a tavalyi rendszer, aki értett a kereskedéshez.
Inkább a mostanihoz kell tudás/kitartás, nem ahhoz hogy időközönként magas ratinges lapokból veszünk egy csomót unassigned-ba.
-
Zimmi91
addikt
válasz Gatho87 #11240 üzenetére
Nem értem mér mondod ezt, hisz csak vizuál dolgok jöttek a peccsekkel mindig, nem nyúltak bele a játékba, ja várj...
Nem szabad ennyire komolyan venni, ha látod, hogy úgy sincs esélyed nyerni mert minden visszapattan, vagy mocsárfoci van akkor lépj ki és kész. Nekem ez a módszer vált be, mert előtte én is csak felhúztam magam csapkodtam, anyáztam, aztán a kövi 4-5 meccs fixen lose volt mivel bennem volt még az ideg...amióta elengedtem a játékot mint komoly game, sokkal jobb
De sajna egyetértek mindennel amit írtál, mert tényleg ez megy, hogy 3szor szerelek és 4szer is elviszi a gyerek meg hasonlók, legjobb tegnap SB-ben volt, dobom ki a labdát a kapussal, Henry felúgrik és a kapus telibe fejbe dobta és visszapattant a kapuba és gól
-
Gatho87
tag
válasz Zimmi91 #11242 üzenetére
Az a baj, hogy nekem szinte minden meccs ilyen. Ritkán érzem,hogy nincs így belenyúlva. Ma volt egy kb 20 millás csapat. 12.percben már 2-0 ide. Erre támad elveszem 2x és neymar arrébb rakja D carlost odacsúszok tisztán piroslap...aztán kapok 2 visszapattanós gólt.r quit egyből. Hát ilyen nem létezik. Meg mikor toty mane 8 meccsből értékelhetetlen 100% helyzetben. De mikor érzem, hogy én irányítom szépeket lövök vele. Meg a magaslabda sosem az enyém az még egy undorító..ha ivelgetés megy rendszeresen ő fejel akkor jó helyre..ha én mindig ellenfélhez. Sztem az accom le van húzva vagy nem tudom.
-
Kristof_94
nagyúr
Hajnalban nagy értékű lapokra licitálni, viccen kívül. Most 2x éjszakás voltam, első éjszaka figyeltem egy prime Hierrot 500k licittel, de én barom megfeledkeztem rajta, miközben PC-n jelenleg olyan 780k, de az legalja is 740. Ez vagy 250k profit. Tegnap meg Griezmann, akit szintén kb. 150 ezres profittal vett meg valaki. Nem sokan, de vannak olyan elvetemültek akik kiteszik alacsony kezdő licittel a játékosokat úgy, hogy a lejárat európai idő szerint hajnalban van. Gondolom konzolon ez csak több!
Közben elvileg Malen és Tomori is érkezik.
Agüero viszont lehetnem ér ennyit, akkor már inkább a record breaker lap. De ezek a rewardok is parádésak...
[ Szerkesztve ]
-
Zimmi91
addikt
válasz Kristof_94 #11246 üzenetére
Tegnap én is licittel hoztam el OTW Wan-Bissakát, 120 körül mozog PC-n és 95be elhoztam, úgy, hogy senki se licitált rá, szal ha min áron teszi ki a gyerek lehet annyiba is meglett volna
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #11246 üzenetére
Köszi Kristóf! (Múltkor fogtam én is 100K-t Essienen.)
Azért várom a többiek tippjeit is.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Woodslave
félisten
válasz Zimmi91 #11242 üzenetére
ez tényleg így van, ha az ember beidegeli magát akkor vége. Csak azért nehéz mosolyogva tűrni hogy ... na mindegy ide mindenki gondoljon valami csúnyát
Én is próbálom mindig elengedni, a wl-t sikerült nagyjából mert pickben ugyanazt kaptunk mint egy elite 1-es (Mandana ) na jó ő még két extrát Csak kicsit már unalmas, hogy 650 coinért árul lapokból kell próbálkozni,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest