- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
Mi ez a delay tenger???????
Ilyet én még nem basztam, fasza lett az update PSre..........
Nem is lag van, csak delay, főleg button delay, nem is értem -
MdewC
nagyúr
Ezt a patchet vártuk, lehet végre gólokat verni.
Vége az ai alibizésnek.praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
Na akkor.
Több hónapja vártam ezt a patchet.
- van értelme cselezni a 16 környékén vagy belül.
- be lehet lőni a kialakított ziccereket.
- nem szed le egyből az ai a mezőnyben
- én védekezek többet és nem a gép
- megvan a második szöglet gólom idén toty de Ligttel.A drop back halott.
Végre éreztem a mai meccseken, hogy a gyengébbnek esélye sincs és ez az érzés nagyon rég ki lett ölve.
Ezt a patchet meg kell tartani / addig toljátok ameddig nem jön az új.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
ferni
őstag
Nekem ugyanúgy hányinger a játék
Most is félidő, kapuralövések 8 vs 3
Eredmény 3-3
Majd 2 kapufa, a gólvonalról kifejeli stb.
Majd szelről vezetné a kapusomra, kiszorított szög, a kapusom kivetődik mintha a labdát fogná meg, mert már a lábánál van és elgurítja a hosszúba, mert rossz ütemben vetődött le, de ha csak védeni akarta volna a lövést se gól -
Aguinaga
őstag
Amúgy ez valami feature az új peccsben, hogy nem lehet rákészülni a szabadrúgásra/tizenegyesre, mert egy cca. 10 másodperc múlva ellövi a faszba magától a labdát?
Esküszöm, ezek egyre hülyébbek.[ Szerkesztve ]
PSN: OldSlowhand74
-
Aguinaga
őstag
-
dracox
addikt
válasz LendvaiFeri1 #10213 üzenetére
Azóta sírva nézi vissza ezt a Dzsudzsák vs. Ajax meccset. [link]
-
Sickboy25
addikt
-
Aguinaga
őstag
Mennyi swap lap jön még ezen a 6-on kívül? 11?
-
ferni
őstag
Hát.... Keylor, Havertz meg egy Headliners esett a pakkokból.
Mondom csilivili csillámpóni, nyitok egy Semedot, erre francia, na mondom Varane, ezaz....
Aham.... Samson vagy ki, 30k se..... Juppi.De legalább a red pickből kiesett Haaland, aki olyan 260k most...
Szuperbaszó cserecsatárnak jó lesz.#10218
Még 12 jön.
Vagy egybe vagy 6-6, nem tudni még.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Pick: Rebic és Budimir... Ultra gyenge, de ez van. A 2. picknél a 3 leggyengébbet adta be.
Csomagok: Gold 3 és rivals rank 2 untrade csomagok. A leggyengébb "jumbo gold pack" volt a legelső, amit nyitottam, rögtön jött egy headliner Vardy. Nem eladható, de jó lesz majd valami küldetéshez. Utána az egyik csomagban még volt Skriniar és Rodri, de ennyi. Egy gyenge csomag verte az összeset.
Szóval Vardy kivételével a szokásos nagy semmi volt.[ Szerkesztve ]
-
gabigyerek
senior tag
Én befejeztem a WL-ezést. 82-es pikkért én még egyszer nem teszem tönkre magam meg a családot
PS4
-
Sickboy25
addikt
If Rashfordot használta valaki a bal szélen?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Woodslave
félisten
válasz gabigyerek #10222 üzenetére
szerdán annyira ment a játék egy ideig, hogy mondtam a gyereknek lejátszunk egy selejtezőt, hogy melyikünk fogja a wl-t játszani. Tegnapi nap után már eszemben sincs
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
eM'82
addikt
Remélem a pénteki POTM jó magas lapokat fog igényelni mert az összes casht elvertem Koulibalykra :D
-
arpo04
őstag
Remeny hal meg utoljara a jatek mar ugy is az
Az uj patchel Neymar (aki eddig is 0,9 golatlagfal birt) es Best megtaltosodtak. Elvezetes cseleket lehet veluk csinalni es ai nem blokkol mindent ha elkuldom az egyik vedot gyufaert...
[ Szerkesztve ]
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Aguinaga
őstag
Nekem 6 packból (untradeable) egy 83-as Vela a legjobb.. csak DR reward volt.
-
eM'82
addikt
válasz arpo04 #10226 üzenetére
Szerintem ennél a patchnél azt ba$zták el, hogy egyszerre tolták túl a cselezést, és közben butították a védekezést.
Persze nem panaszkodom, tegnap egy olyan meccsen nyertem 4-3 utolsó pár percben Messi kapáslövésével, hogy szavam nem lehet. Védekezni viszont nehezebb, könnyebben megy át a csatár (akár komolyabb csel nélkül) a játékosomon. Carvalho most már mindig csere, jön Mbabu. Szuper CDMnek. -
MdewC
nagyúr
Ez lenne a játék lényege, hogy nem az ai oldja meg helyetted a védekezést.
Most csak azért tűnik furának, mert eddig túl volt tolva az ai. Korábbi fifákban még ennyi segítséget se kaptál mint most.
arpo: 442(2), 4231, 41212
long ball?
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
nrico
tag
Sziasztok!
Ezt az Adama témát nem tudom elengedni . Muszáj kiszednem. Ezzel úgy mond a szélsők egy időre megvannak.
Morales tegnap jól teljesített ST poszton. DR-ben sikerült vele egy akkora gólt lőnöm, hogy (gondolom egy glitch miatt) úgy tűnt kiszakadt a háló. A labda kívülre került.
Saul Vidal lesz a CDM páros. Saul szvsz shadow-val elmegy. (Lehet végül De Jong lesz belőle)
[ Szerkesztve ]
PS4 Pro, nrico007, FIFA FUT, Pro Clubs Team AdyGea
-
Sickboy25
addikt
Companion másnál is meghóót?
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
sz_abika
addikt
válasz Sickboy25 #10236 üzenetére
Igen, webappre belogolni se tudok.
#10233) eM'82
Az összes tohonya védő mostantól halott, Mbappeval kétszer körbefutod őket. Most áldom csak az eszem David Luizert és Koemanért, nagyságrendekkel jobb védők lettek mint egy Lenglet.
Militao live lapja szerintem meg se fog állni 850kilóig, már most is +50 tegnaphoz képest.[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
Woodslave
félisten
válasz sz_abika #10237 üzenetére
Aha Koeman legalábbis ami swapból jön 77-es pace 75-ös accelerationnel. Lenglet 75-ös pace 77-es accelerationnel. Nem gondolom hogy akkora különbség lenne. Igaz Koeman sprint speedje 4-el több lehet hamarabb visszaér a félpályáról, de kisebb távolságnál inkább a gyorsulásra szavazok.
Az igaz hogy Lenglet shadow-al is elég tohonyának érződött tegnap.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Kristof_94
nagyúr
Rohadtul elegem van ebből a tetű SB-ből. Első meccsen nyerek, a kettő utána következőt elbukom tizikkel bronz csapatok ellen miután valami irreálisan nagy góllal kiegyenlítenek. Tök mindegy merre húzom a célzót, kifogja akárki tizenegyesét. Ki volt az a hülye barom, aki kitalálta ezt a módot?
-
Sickboy25
addikt
válasz Woodslave #10239 üzenetére
Én is játszottam tegnap párat, de nem az a legnagyobb baj, hogy védekezni kell, hanem hogy egyáltalán nem jól mozognak. Hiába nyomom a gombot nem vált arra aki a közel van a labdához, az ai értelmetlen irányba indítja a védőket (értem én, hogy nem kell, de akkor egyáltalán ne piszkáljon bele), mire rá tudom dobni a jelölést már nem tudom visszafordítani. Kick off eddig nem volt olyan, mint tavaly, de tegnap kaptam 2x is középkezdésből gólt a gyerek konkrétan végigfutott úgy, hogy felrúgni sem tudtam, mert mindenki szétnyílt előtte, úgy hogy nem én irányítottam. Az ai inkább szopat most, jobb lenne, ha nem is lenne, mert így sok értelme nincs.
(#10240) Kristof_94: tizinél én jobb alsó kapufához rúgom, úgy hogy az oldalhálóba menjen. Hiába vetődik arra bemegy...
[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
válasz Sickboy25 #10241 üzenetére
Na, ezt nem tudtam reggel rendesen megfogalmazni. Én is aktívan szoktam védekezni, mármint többet váltok emberre mint kellene :), de most a váltás is rosszabb, és kevesebb a sikeres szerelés.
+Carvalho lehet ezért is lett érezhetően gyengébb, mert szarul gyorsul még Ninja chemmel is, Mbabu viszont most nagyon él. -
Sickboy25
addikt
Giggs 92-es lapját próbálta már valaki?
-
arpo04
őstag
válasz sz_abika #10237 üzenetére
Nekem ket brazil vedo van kozepen (Jesus es Carlos) szelek Zambrotta, R.Carlos. Jott ma szembe Mbappe es megoltek a vedoim. Ahogy eddig is igy volt, viszont vegre en vedekezek es nem az ai. Ami tamadasnal elony mivel sokan nem tudnak.
Mivel egyik se lassu igy nem veszem eszre azt amit irtal.MdewC: long ball azert javitott rajta, 442-nel viszont az volt beallitva
Sickboy25: 3 skill 2 wf szelre keves szerintem.
[ Szerkesztve ]
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
thebigK
addikt
Beteg egy jatek ez. Dynamic difficulty vagy handi vagy a fasztudja, de hanyinger ami a meccseken van. Lenyeg h adama traoreval lehet futni, mert atgyalogol mindenkin, es erre gerjed az ostoba...
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
DallasKorben
csendes tag
Sziasztok! Véleményetek szerint David Luizt érdemes kirakni vagy vmelyik swap ikont kivenni, Hierrot vagy Koemant.
-
Sickboy25
addikt
válasz DallasKorben #10247 üzenetére
Hierro nagyon ajánlott!
-
-
Sickboy25
addikt
válasz Madn!ght #10249 üzenetére
Akkor megpróbálom 8 nap alatt levadászni Felipe Anderson Season lapját. Jó lesz az is.
Nagyon jól mennek ezek a nominee lapok. Fabinhot 68K-ért vettem most 98-ért el lehet passzolni. Kantét 299K-ért 360 alatt nincs. De ugyanezt mutatják az icon lapok. Napról napra változnak. 500K-ért vettem Robi Carlost most 550K az alja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest