Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Edgar2621

    őstag

    válasz A guru #7355 üzenetére

    Látod guru jó példa ez a hsz is arra, hogy szoktál Te is negatívan nyilatkozni a játékról, Te is látod mik az igazán égető, idegesítő hibák. Mások persze méginkább idegesek, mert kevésbé ,,értik” a játékot, kevesebb mindent tudnak ellensúlyozni. Nekem is sok ilyen volt, hidd el nem az az idegesítő amikor valaki jobb és megver, hanem az amikor a kapus mellett eltolod sprintben de az ai lelassítja a játékosod mert nem rúghatsz éppen gólt, amikor a nulla staminaval rendelkező egyébként is lassú védő lefutja a gyors és friss játékosod, amikor a kapusod le akarja húzni majd beesik vele a kapuba, amikor a gép által irányított védőd konkrétan elsétál/fut a felé közeledő támadó elől, amikor látod hogy passzolni fog és direkt nagyot lép a játékosod hogy elmenjen a lába között holott nem nyomtál direkt gombot, amikor a kick off glitchnek hála érzed hogy bármit csinálsz gól lesz belőle stb stb. Ebben van script, irányítottság de szerintem benne van az is hogy az Ea szeretné behozni a véletlenszerű eseményeket, mint ahogy az életben történnek meccseken, csak ezt nem így kellene megoldani és főleg nem egy Esport game esetében ahol minimális kellene hogy legyen a random faktor és belenyúlás.
    Igen az Ea egy profitorientált cég, de ettől még lehetne jó játékot csinálni. Persze élvezhető, hogyne lenne az annak aki szereti a focit, de ugyanannyira frusztráló is. Az esélytelenség Fifa point nélkül, az hogy egy nap órákat kellene szánni kereskedésre hogy előrébb léphess mind-mind azok a bűnök amiket nem büntetett meg(még) a Fifa community, sok esetben azért nem mert azt látták hogy így könnyebb előrébb lépni.
    És pont ami miatt panaszkodsz, a gameplay szorult háttérbe, nem csak az Eanél hanem a community nagy részénél is.
    Szóval sok esetben jogos a panasz és sok esetben biztosan nem, ezt csak akkor tudnánk meg, ha látnánk az illető adott meccseit. De az biztos hogy ráférne a játékra a szemléletváltás. Nem új motor kellene vagy skillek, hanem a community összefogása hogy megváltozzon az értékrend. Amíg ez nem lesz addig tényleg csak az idegeskedés és értetlenség marad, az Ea pedig gyarapszik.
    Szóval szerintem is van helye a rage kommenteknek, de határon belül, kerülve a személyeskedést.
    Egyébként ez alapvetően egy nagyon jó társaság mint ahogy a prohardver közössége is az, néha van egy-két kellemetlenkedő alak, de a pályafutásuk gyorsan véget szokott érni.
    Sok értelmes embert lehet megismerni és mindig van aki segít.

    +1:Nézd meg Kristóf is milyen jól elvan a topicban :DD (sorry Kristóf)

    XO: Gollami26

Új hozzászólás Aktív témák