Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ShiberMonkey

    senior tag

    válasz Szigma70 #7027 üzenetére

    Már írtam ezért az EAnek sőt azóta is próbálom kiszedni belőlük hogy ugyan már még is mi a logika ebben. De csak terelnek hogy mindenki szabadon rakhat össze csapatot, meg nem értik hogy ezzel mi a baj. És hiába írom hogy hahó szerintetek miért van egy csapatban védekező középpályás meg támadó a való életben ? Szerintük Klopp vagy Guardiola nem 4-2-4-ben küldené fel a csapatot 6 csatárral hogyha ez életképes koncepció lenne ?
    De a szemétség az egészben az (gondolom téged is ez akaszt ki) hogy Fekír 34-es szereléssel (nem tudom mennyi csak tippelek) jobb mint Shadow Allan és még a támadáshoz is felér ergó nincs hátránya még Te lapod 3 méterre nem tud passzolni.
    Ez van sajnos, soha nem javítják ki és semmit nem lehet ellene tenni. De a comunity is ilyen a fifaban, a bugot/glitchet használokat nem "kitagadjuk" hanem még meg is kérdezzük hogyan lehet jobban csalni (tisztelet a kivételnek).
    UI: De amúgy már lassan mindenhol ez megy hogy OP team OP felállás OP taktika. Bevallom én is ilyen voltam mert szerettem volna TOP 100 lenni UTben, de amikor már kiégett az agyam (tavaly) hogy mennyi meccset kell tolni és hogy csak azért ülök le a PS elé hogy mindegy hogyan de legyen sok győzelmem, rájöttem hogy ennek nincs értelme. Nyílván most is az a lényeg hogy jó eredményt érjek el, de nem fogok csak azért 4-3-3 (4) es constant pressureös csapatot építeni és lőni a tucatgólokat hogy ezt elérjem, próbálok stílusosan focizni amennyire lehet és most talán (a következő patchig) meg is találtam ezt a taktikát és játékosokat hozzá :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák