- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaksziLajos
senior tag
Ez a MiD ikon SBC elég csábító azért. Persze emellett jó nagy lutri.
-
akooos
veterán
válasz KaksziLajos #28353 üzenetére
88-as Keane jött belőle.... használható ez a lap valamire?
-
Szigma70
addikt
Henry és Robben egymás mellett........ és Robben ha nem 2-es WF, amii Salah-nál 3-as, akkor simán azt
mondom, Robben kell.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
akooos
veterán
válasz #16514048 #28356 üzenetére
Első ikonom a 19-ben, egy Lampardot vagy valamelyik brazilt szívesen használnám, de IF Radja jobbnak tűnik. Kipróbálom majd a wl-ben, de vajon berakjam majd valamelyik ikon sbc-be?
És bekerült Falcao speciális lapja is az sbc-be, ami szinten nem volt olcsó
[ Szerkesztve ]
-
dejvid8
őstag
Nekem 84-es és 86os klubból megvan, csak a 85-öst kell megvenni. 135K-t szerintem akkor is megér, ha sz*rt dob. Próba cseresznye.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
dejvid8
őstag
90 Nesta.
Hm, hát , lehetett volna rosszabb is, de védőt akartam a legkevésbé... Max 87 Rüdigert tudja lecserélni, de kérdés hogy jobb e Nesta egyáltalán.. Shadow-val vagy engine-nel esetleg.Mondjuk már szidtam mikor az olasz zászlót, Inzaghi, Baresi, Cannavaro jutott eszembe... Talán Nesta jobb ezektől ha már olasz.
[ Szerkesztve ]
-
szabyka95
őstag
Vannak 2 millio ertekben 84-90 es jatekosaim, eladjam v egessem el sbcbe?
-
uszid94
tag
Sziasztok!
Ha vettem egy jatekosbol pl 5 t es ha ramegyek send all the club akkor 5 db ugyanolyan jatekosom lesz? Vagy kitorli a fifa? -
Sickboy25
addikt
Az a mid icon update mit takar? Ilyennel meg nem talalkoztam...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
#Wiall#
tag
Van valakinek valamilyen tanácsa hogy melyik liga sbc érdemes kirakni az angolon vagy a németen gondolkozok
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem 0-ra kijönne, de akkora lutri, hogy nem kockáztatok. Meg így egy ikonból elbuknék egy csomó játékost.
Henry-t néztem, nagyon drága. PC-n 4,4 millió és akkor még "csak" Henry jött ki, ahová csak 1 ikon kell... -
toxicjew
addikt
Amúgy amellett, hogy szégyen a játék, az ilyen apróságok, mint, hogy Robben sbc ikonjánál az 1es szám egy befele mutató nyíl, vagy Cechnél egy fejvédő volt rajta, tetszenek
-
dvtkfan
senior tag
Annak örülök, hogy Rijkaard ismét beesett 400k alá, remélem még kicsit csökken, hogy újra be tudjam tenni a védelembe, mert idén VVD mellett az egyik legstabilabb védöm volt...hiába van meg Rüdiger, Sánchez, illetve használtam Militao lapját, de valahogy hiányzik...
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Kristof_94
nagyúr
válasz toxicjew #28377 üzenetére
Brutális amúgy az a Robben lap, de 1-1,1 millió zseton...
Savicot szerintem elcseszték RB-ből normális játékosokkal macera CM-be áttenni. Guarin OP, de a liga nem erős.
Boatengról mi a véleményetek? Szerintem őt fogom megcélozni, jelenleg 3 bundás is van a csapatban és elég gólerősek, főleg Reus, bár ha holnap egy kicsit is villan a meccsen azonnal megy a piacra. -
Szigma70
addikt
Megnyugodtam hogy a gold csapatokat nem tolja a gép.
Rajöttem, hogy a pro-k tolják Nif csapattal, ezért olyan jókMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Szigma70
addikt
válasz Kristof_94 #28383 üzenetére
Más magyarázat nincs.
A játék jó, az algoritmus, az AI, a játékmenet kitünő, A szerverekre milliókat költ az EA,
Így csak az marad magyarázatnak, hogy a decemberi, januári accal játszó, szedett vedett, védekező ember nélküli , lehetetlen alakzattal jövő csapatokkal csak prók jőhetnek.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
K.J
senior tag
Urak,
Ha valaki próbálta Robbent, kérem osszon meg róla információt!
A váló életben nem nagyon kedvelem a fickót, elismerem a tudását, de önző egy picit a pályán. Én ezt látom. De az a lap, valami iszonyat jó!
Nem tudom mennyire menne vele a játék.
Számomra Sané ilyen még. Egyszerűen nem tudok azonosulni vele.Tisztában vagyok vele, hogy mindenkinek más jön be, de azért érdekel, mit alkot a kártya másoknál.
-
Szigma70
addikt
válasz gabesz82 #28387 üzenetére
Ne bántsd Robbent
Az igazság az, hogy többet tett le, mint sok itt lévő ikon, de amúgy lehet sajnos úgy, ahogy írod
Jó lap, nagyon jó, bár a WF nagyon lehúzzam és drága már ebben a szakaszban. vannak alternatívák, bár bundes brigádba nem sok.
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Mrguba
őstag
Na 28/11 el zartam a WL-t..
2 meccs maradt de nincs ertelme...
Mikor szembe jon egy 7-8 ikonos csapat...
A leggyengebbet Aubameyang meg Salah nem eri utol labda nelkul..
Ebbe ennyi van...
Ja es a leggyengebb csapat amit kaptam 87 volt....
Mindennki csilli villi jatekosok..teli ikonnal csak mi a banatbol van mindenkinek? -
#Wiall#
tag
Megcsináltam a premier league sbct szerintetek kit vegyek ki vardy vag y doucourét ?
-
poolzee
tag
Sziasztok
Fut szülinapos Coutinhoròl van valakinek tapasztalata?
poolzee
-
Mrguba
őstag
válasz Fifaisshit #28393 üzenetére
Nem...szerintem en ennyit tudok
-
MdewC
nagyúr
Tegnap nagy volt az öröm, a mid ikon befektetések hoztak kb 250K profitot.
Megvettük ucl live Auriert, baromi jó lap, Walkert váltotta. Shadow gyors, agresszív, jól szerel, mindent kifejel és jól passzol.
Megvettük mid ikon Carlost, hát pár meccs után csalódás. Túl alacsony. Olyan, mintha a kislányommal fociznék. (Amúgy szereti a labdát szerencsére.)
Szóval a kiélezett fejeseket és a helyezkedését hagyjuk is, Tierni sokkal jobb. Szóval most SIF Sandro jöhetett is vissza és Courtioa is, mert kell a link Ramosnak.
De Geat sajnáljuk, a kedvnek se tett jót, mert Carloson egy hétig pörögtünk.
Maldini sbc folyamatban.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
dejvid8
őstag
Tökre élvezem a WL-t most, jó a gameplay számomra. 15/11 eddig. nem rossz, csak most ne jöjjön 7 vereség sorozatban
Megtaláltam Eusebio tökéletes párját ST-ben: 87 Ben Yedder.
A 84-es lapja is brutál volt, de ez
185K-ért egyenesen ajándék. Nagyon jól érzik egymást Yedder és Eusebio, kb egyenlő arányban rugdossák a gólokat, és asszisztolnak is szépen. És mindkettő jól fejel, az is durva, pedig alacsonyak. (Eusébióval egy rakat gólt fejeltem már)Nesta is tetszik, nagyon betonbiztos védő. Csinálja amit kell. Az agility / balance-cal sincs hálisten nagy gond, engine kicsit fel is boostolja. Érdekes, hogy mindig ott van pont ahol kell, ha rávezetik a labdát kb mindig megnyeri a párbajt. Fejjel is erős, és nem is lassú. 87 Rüdiger után sokkal biztosabbnak érzem. Minden téren.
Szóval örülök hogy megcsináltam az Ikon SBC-t, 160K-t megért! (fun fact: a középső lapjának a "legjobb" az agility/balance-ja a 3 lapja közül, szóval nincs kizárva hogy ez a legjobb Nesta lap).Ja, és lecseréltem a potyázó Alissont mostmár, katasztrófa volt. Jött sima De Gea. Hát... Én most használtam őt először a 19-ben, de nagyon OP, észrevehetően nagy javulás Alissonhoz képest. Olyan reflexei vannak amit el is felejtettem hogy ilyet tud egy kapus.. Az ő árán is meglepődtem, 85K volt, azthittem drágább jóval.
Szóval Ez a Nesta - De Gea védelmi upgrade elég nagy stabilitást adott, érezhetően kevesebb gólt kapok a meccseken.
[ Szerkesztve ]
-
Bohus84
tag
válasz Szigma70 #28388 üzenetére
Alternatíva 4231ben nálam jobb oldali cam, tökéletes bundes csapatba. Aki nekem még nagyon bejön az De Ligt , meg fognak kövezni de nekem jobban tetszik mint Van Dijk akiből a 90es kártya volt meg.
Így nézek ki most WL-re, induláskor minenki max chemen és egész jól megy most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest