- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McEacrhan3
tag
válasz Pist@bácsi #3454 üzenetére
Nagyon jók a meglátásaid. Gyakorlatilag teljesen egyet értek.
[ Szerkesztve ]
-
FrezeR
senior tag
válasz Pist@bácsi #3454 üzenetére
Igen ezek jó dolgok amiket leírtál. Attól tartok kevés embernek vannak ilyen igényei a játékban. A legtöbben beírnak egy szép kövér összeget és egyből a legjobb gépeket veszik meg.
Én szeretek építkezni kis rozoga traktorral, kombájnnal kezdeni és szépen egyre jobb gépeket vásárolni ahogy haladok előre.Ennek egy hátránya van, hogy baromi sok időt és energiát kell belefektetni ha csak földművelést végzek, hogy tovább tudjak lépni. Sokszor elmegy az ember kedve, mert nem halad egyről a kettőre Ez tényleg azoknak jó, akik türelmesek illetve szeretnek megdolgozni azért amit megvesznek majd. Jobb érzés az biztos.
Ha csak kis földeken dolgozunk így az is sokáig tart, egy nagy földet megművelni, hogy több legyen a termény akkor az is sok idő. Bérmunkással lehet mondjuk szaporázni, de az is pénzben van és kell neki is gép.
Én el szoktam adni ha vannak modern gépek és kezdem a nulláról.Szerintem a fejlesztők erre nem fognak energiát pazarolni, hogy apró dolgokkal jobbá tegyék a játékot, mert akkor sok fiatal elpártolna tőle. Azt talán meg lehetne oldani, hogy "bekapcsolható" legyen mondjuk egy komolyabb gazdaság menedzsment annak aki igényli azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest