Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • apach

    senior tag

    válasz zarew #1974 üzenetére

    Szia!

    A méretarányos módot úgy lehet észrevenni, hogy mielőtt letöltöd, pl a modhosterről a Deutz
    Fahr DX 160 gép neve is ahogy láthatjátok kiírva:

    [link]

    A neve legelejére oda van írva, hogy 1:1

    (1:1 LS 2011 : Deutz Fahr DX160 v 1.0 [mp])

    Így pontosan kimásoltan. :) Így van kiírva több mód is ami 1:1 es méretarányos. Vagyis az eredeti igazi gép pontos méretének kicsinyített mása.

    A 27 méteres vetőgép viszont igazi IS lehet, mert hát, nagyon sok gépnél láttam a gépről feltett Igazi fényképet is, hogy hogy néz ki igaziban is. Vetőgépet, Fortshritt ZT303-at is pl.
    Vagyis, nagyon sok gép, cucc stb eredetiben is létezik vagy létezhet akkorában mint itt játékban. Csak épp jobb kidolgozásban és megoldásban. Vagyis, pl a 27 m-es vetőgép létezhet, csak épp, más megoldása van az összecsukhatóságának. Vagyis, nem megy bele egyik vető fej a másikba amikor összecsukódik, mint pl a pronto27-es vetőgép.
    Azért baj nekem a méretarány, mert nekem ezekszerint, nem méretarányosak a többi, kb 200 eddig letöltött és megtartott módom ami a játékban van. És hát, pl a modhoster oldalon található MTZ pack aminek itt a linkje:

    [link]

    Aki rá klikk, az a képeken láthatja, hogy a 4 gép végül is teljesen ugyan az, csak épp, a mérete 2-nek kisebb, vagy épp nagyobb. Ki honnan nézi. :D
    Nekem a Nagyobb verzió kellene, nem a kicsik, ugyanis a kicsik azok, (amik a képen is láthatók), tehát a kicsik azok, amik 1:1 es élethű méretarányba készültek el. A nagyobbak nem feltétlen jelentik azt, hogy nem méretarányba készültek, csak lehet hogy nem 1:1-es, hanem másabb arányba készültek. :) De ha az 1:1-es méretarányos Deutz Agrotron-t oda teszed a játékbeli, EREDETI játékbeli Deutz Agrotron mellé, akkor könnyen lehet, hogy az 1:1-es Agrotron, szintén kisebb lesz mint ahogy a linken található képen, az MTZ-k.
    De ennek asszem valamikor utána is járok. Megpróbálok keresni egy 1:1-es arányú Deutz trakeszt, és egymás mellé állítom a gyári játékbeli megfelelőjével.

    No, most miközben írtam, gyors benéztem a modhosteren a Deutz trakeszokhoz, (van több mint 200 gép feltöltve), amiben kapásból az első beadott oldalon, találtam is kapásból 3-4 db 1:1 arányba csinált Deutz Agrotron gépet. Többek közt. Merthogy, a Deutz gépek különböző verzióiból is csináltak 1:1 arányút.
    Van egy ilyen gépezet, lesd/lesse meg akit érdekel a méretarány.
    Ezt keresd meg és nézd meg. (1:1 LS 2011 : Deutz X720 mit Frondlader v 3.0 [mp])
    Ez a Deutz gép, 1:1-es arányú, és ahogy gondoltam is, az eredeti, játékbeli Deutz gépnél kisebb az 1:1-es arányú.Nah. Ezért nem tetszenek az 1:1-esek. :P :D

    A link:[link]

    Van egy mondás, ami így szól: Google a barátod! Vagyis, használd, mielőtt kérdezel!

Új hozzászólás Aktív témák